Mojo Concerts

30-6-2006

Exclusief albumrelease-optreden Justin Timberlake in Amsterdam

De laatste jaren werd hij af en toe gevraagd op te komen draven als cameo in hits (en bijbehorende videoclips) van hiphopgrootheden als Snoop Dogg en Nelly. Maar eindelijk is de tijd aangebroken dat Justin Timberlake met nieuw eigen werk op de proppen komt. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Ter ere van zijn nieuwe album FutureSex/Lovesounds (releasedatum: 11 september) geeft de Amerikaanse popster een exclusief optreden in poptempel Paradiso.

Er hangt een grote waas rondom Timberlake's tweede solo-album. Wat wel bekend is dat hij de hulp heeft ingeroepen van topproducers als o.a. Timbaland (Missy Elliott, Nelly Furtado) en Rick Rubin (Jay Z, Beastie Boys). Ook heeft de man van hits als Rock Your Body en Cry Me A River zelf een aantal nummer (mede)geproduceerd. Als voorproefje komt de nieuwe single Sexy Back binnenkort uit. Doorbreek het mysterie Justin en wees getuige van dit waanzinnige optreden.

Let op: geen toegang onder de 18 jaar. Maximaal twee kaarten per persoon per transactie.

Zaterdag 8 juli 2006
Paradiso - Amsterdam
Entree: E 50,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 21.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 1 juli om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.