Ingezonden persbericht


Zesde editie succesvol dans- en muziekfestival Caribbean Beachpop

Een uniek evenement in Nederland, dat ieder jaar weer meer bezoekers trekt uit alle hoeken van het land. De combinatie van een schitterende locatie aan het water en een programma met de beste Caribische artiesten blijkt een regelrechte succesformule te zijn.

Het ultieme vakantiegevoel beleef je op zondag 9 juli tussen 13.00 en 18.00 uur gewoon in het Noord-Brabantse Volkel bij BillyBird Park Hemelrijk: hartje zomer, dansvloer op het strand, opzwepende live muziek en een caribische markt rondom de dansvloer. Wat brengt het Beachpop die dag nog meer?

ORQUESTA PEGASAYA
Evenals Hemelrijk viert deze ervaren band dit jaar alweer haar twintigjarige bestaan. De groep speelt een vrolijke mengeling van salsa, zouk, merengue, reggae (bubbling) en bachata. De basis van de Tilburgse band bestaat uit oud-studenten van het Brabants Conservatorium. Pegasaya mag zich zeer hooggeplaatst zien aan de smalle top van salsa-orkesten in Europa en is de meest populaire salsaband van dit moment. Tijdens een van de eerste edities heeft Orquesta Pegasaya al eerder bij Hemelrijk op het podium gestaan. Daarom zijn zij op veler verzoek dit jaar weer terug van weggeweest!

BROTHERHOOD
De trots van Amsterdam Zuidoost, zoals deze Brassband wel eens gekscherend wordt genoemd. De 'homies and sistas' van Brotherhood trommelen en dansen vol overgave door het park, een lust voor oog en oor! Kom je niet voor Pegasaya, dan toch zeker wel voor deze muzikale toppers. Uiteraard is ook Salsadansschool Maestra Corporation weer van de partij. Gedurende het festival verzorgt Maestra onder leiding van Lemos Jones spectaculaire demonstraties en gratis workshops. De presentatie van dit festival is uiteraard weer in handen van niemand minder dan Harold Verwoert, bekend als presentator van diverse programma's op Veronica, RTL5 en SBS6.

De all-in toegangsprijs bedraagt ¤ 9,50 p.p. (Spettertarief), dit is inclusief alle faciliteiten en attracties die het park te bieden heeft. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis, dit ook voor alle evenementen en activiteiten. Het park is geopend vanaf 10.00 uur.

BillyBird Park Hemelrijk
BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast het grote strandbad en de uitgestrekte Outback Valley ook over twee ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis, een knus Poppentheater en een Verkeersspeeltuin. Nieuw dit jaar is de spetterende waterattractie Laquana! BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier en beschikt over 53.000 abonnementhouders. Het park is te vinden aan de Zeelandsedijk in Volkel (gemeente Uden). Hemelrijk is het hele jaar (365 dagen) vanaf 10.00 uur geopend. Alle activiteiten zijn inbegrepen bij de all-in toegangsprijs, abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Raadpleeg