Lunch for you!

Lunch For You, verbreding van het sociale leven
Schiedam, 6 juli 2006

Op 10 juli aanstaande introduceert Lara Melkert met Lunch For You! een full- service datingconcept op basis van een lunchafspraak. Het concept heeft als uitgangspunt: 'Verbreding van het sociale leven, en wie weet wat de toekomst brengt?' Het concept onderscheidt zich hierdoor van alle andere relatie- of datingbureaus, die alleen
als uitgangspunt de liefde hebben. Lunch For You! biedt singles de mogelijkheid om een eigen sociale leven op te bouwen zonder direct 'op zoek' te zijn. Singles ontmoeten andere singles op vrijblijvende basis om hun vriendenkring te verbreden, zonder een beladen uitgangspunt.

Het full- service concept houdt in: Met persoonlijke aandacht wordt de lunchdate gematched,
Lunch For You! zoekt naar een geschikte datum voor beiden en de reservering wordt gemaakt bij een partnerrestaurant. Voordat men elkaar ontmoet hebben ze elkaar niet gesproken of gezien. Lunch For You! is bedoeld voor singles tussen de 25 en 80 jaar oud die het leuk vinden om hun vrije tijd te delen met iemand met dezelfde interesses. En nogmaals wie weet wat de toekomst brengt....?

Voor meer informatie over Lunch For You! kunt u telefonisch contact op nemen met Lara Melkert 06- 14243065. Graag nodigen zij u uit om een kijkje te nemen op de site van www.lunchforyou.nl .

Lara Melkert