Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 10-07-2006

Verdachte woninginbraak aangehouden

s-Hertogenbosch Een 46 jarige vrouw uit Den Bosch is op 9 juli 2006 aangehouden als verdacht van inbraak in een woning aan de Ereprijsstraat te Den Bosch.

Verdachte steekpartij aangehouden

s-Hertogenbosch Een 35 jarige man uit Den Bosch is op 9 juli 2006 aangehouden ivm het neersteken van een 45 jarige man uit Vught. Omstreeks 16.25 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij aan de Chr. Huygensweg te Den Bosch. Toen ze terplaatse kwam trof ze enkele personen aan, die echter van niets wisten. Wel zou er een slachtoffer naar het ziekenhuis zijn gebracht. Korte tijd later heeft de politie de 35 jarige man uit Den Bosch aangehouden, die ervan wordt verdacht het slachtoffer, dat opgenomen is in het ziekenhuis, te hebben gestoken. Naar de juiste toedracht wordt een onderzoek ingesteld.

Verdachten diefstal bloembak aangehouden

Rosmalen Een 32 en 43 jarige man uit Den Bosch op 9 juli 2006 aangehouden als verdachten van diefstal van twee bloembakken en enkele natuurtegels vanaf de Groote Wielen te Rosmalen.

Rijbewijs ingevorderd

Vught Van een 52 jarige automobilist uit Vught is op 10 juli 2006 zijn rijbewijs ingevorderd. De man reed omstreeks 00.10 uur onder invloed van alcohol op de W. van Beuningenlaan te Vught.

Aangehouden met stoelpoot

Boxmeer In een auto op de Rijckevoortseweg in Boxmeer heeft de politie in de nacht van zondag op maandag een 32-jarige man uit Boxmeer aangehouden. In de auto van de man lag een stukhout dat leek op een stoelpoot. Dit kan gebruikt worden als slagwapen. De man is dan ook aangehouden in verband met de wet wapens en munitie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Brand in woning

Oss Zondagmiddag heeft in een woning aan de Industrielaan in Oss brand gewoed. De 33-jarige bewoonster en haar vijf kinderen die aanwezig waren in de woning, raakten niet gewond. De brand is vermoedelijk ontstaan op de tweede verdieping in een slaapkamer. Een kind ontdekte de brand en waarschuwde zijn broertjes en zusje en zijn moeder. Zij zijn opgevangen door buurtbewoners. De brandweer bluste de brand. In de woning is sprake van veel roet en waterschade. Vermoedelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand.

Rijbewijs ingevorderd

Veghel De politie heeft in de nacht van zondag op maandag het rijbewijs van een 28-jarige automobilist uit Veghel ingevorderd. De man reed met 160 km/u over de N279 in de richting van Veghel. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan. Hij remde diverse keer af, bij de flitspalen, maar verhoogde daarna zijn snelheid weer. De politie hield de man staande en nam zijn rijbewijs in. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.