Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Buurtschouw in Zijdelwaard

4 juli 2006 print
Op dinsdag 11 juli vindt vanaf 19.00 uur een buurtschouw plaats in Zijdelwaard. Het startpunt is de A. van Schendellaan 40 - 44 (voor Blom Tweewielers). Iedere bewoner van Zijdelwaard is van harte welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Bent u betrokken bij uw buurt?

Een buurtschouw is dé manier om op directe wijze en ter plaatse te horen wat de positieve en minder positieve punten van de buurt zijn. Bewoners weten als geen ander de minpunten van hun buurt. Daarom wandelen bewoners, vertegenwoordigers van gemeente, Woongroep Holland, politie en stichting De Visser gezamenlijk door de buurt. Tijdens de wandeling (buurtschouw) krijgt iedere deelnemer de kans zijn/haar op- en aanmerkingen over het wonen en leven in de buurt door te geven. Het kan over van alles gaan: onderhoud aan straten en stoepen, verlichting, verkeersoverlast, verkeersveiligheid, openbaar groen, zwerfvuil, speelgelegenheid, het samenleven in de buurt, etcetera.

Vervolg buurtschouw

Alle genoemde klachten en wensen worden opgenomen in een actielijst. Indien mogelijk vermelden we direct, wie deze taak op zich zal nemen en binnen welk termijn. In het eerstvolgende wijkoverleg Zijdelwaard worden de meer complexe zaken eerst gezamenlijk besproken. Deelnemers van de buurtschouw worden daarvoor uitgenodigd. ^
* Buurtbeheer