Politieberichten Heuvelrug, 10.30 uur

Utrecht, 11-07-2006

Blote man

RHENEN- Op maandagavond werd een blote man gesignaleerd in het bos in Rhenen. Omstreeks 20.45 uur liepen twee dames door het bos aan de Oude Veensegrindweg. Plotseling kwam hier een man aanlopen geheel ontbloot. De man toonde bewust zijn geslacht aan de dames. Zij liepen vervolgens weg en maakte hiervan melding bij de politie. De boswachter en de politie keken nog uit naar de man van ongeveer 35 jaar oud met donkerblonde stekels gekapt in pony. De man had een fiets bij zich.

Op de vuist

LEERSUM- Op maandagavond gingen een aantal personen met elkaar op de vuist na een ruzie. Omstreeks 20.55 uur kreeg de politie de melding dat er gevochten zou worden op de Gooyerdijk. Toen de agenten ter plaatse kwamen werd er niet meer gevochten. Wel was even daarvoor een onenigheid geweest tussen bekenden van elkaar. Hierbij was een ruit van een auto vernield. Een 42-jarige man uit Utrecht werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Snelheidscontrole

VEENENDAAL- Op maandagmiddag werd een snelheidscontrole gehouden op de Buurtlaan Oost. In totaal werden 17 bekeuringen uitgeschreven voor automobilisten die zich niet aan de snelheid hielden. Omdat er tijdelijke werkzaamheden zijn is de maximumsnelheid hier 30 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 60 kilometer per uur.