Gemeente Geldrop-Mierlo


GEMEENTE PEILT BEHOEFTE AAN `EETPUNT' ONDER MIERLOSE 65-PLUSSERS

Heeft u niet elke dag zin om te koken, vindt u het gezellig om met meerdere mensen te eten in plaats van alleen of wordt het koken voor u een steeds lastigere opgave? Dan is gezamenlijk eten bij een zogenaamd `eetpunt' misschien wel iets voor u! Een eetpunt is een plaats waar u, samen met anderen, warm kunt eten op een of meerdere vaste dagen in de week tegen een zo laag mogelijke prijs. In Mierlo is er al zo'n eetpunt in huize Bethanie. De gemeente wil eventueel nog een eetpunt inrichten in Mierlo. Voordat we dat echter doen, willen we graag weten of hieraan behoefte is. Daarom sturen we alle Mierlose 65-plussers deze week een enquête.

Als er behoefte blijkt te zijn aan een extra eetpunt, zou dit gevestigd kunnen worden in bijvoorbeeld het Patronaat of in seniorensoos De Vliegert. Hierover zijn nog geen afspraken gemaakt, we wachten eerst de resultaten van de enquête af.

KOSTEN MAALTIJD
De kosten voor de maaltijden zijn afhankelijk van de leverancier en de manier waarop de maaltijden geleverd worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om maaltijden warm en in buffetvorm te laten bezorgen. De kosten van zo'n maaltijd zijn echter hoger dan een maaltijd die ter plekke opgewarmd kan worden (koelversmaaltijden). De kosten van de maaltijden variëren tussen de EUR 5,- en EUR 8,- voor een driegangen menu.

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Yvon de Nijs van de afdeling Welzijn en Burgerzaken. Zij is te bereiken via telefoonnummer (040) 289 38 10.