Mercedes-Benz dealergroep in Nederland kiest Reynolds and ...

The reynolds and reynolds company

Mercedes-Benz dealergroep in Nederland kiest Reynolds and Reynolds incadea(R) DMS

CHAVANNES-DE-BOGIS, Zwitserland, July 11 /PRNewswire/ --


- Aucon B.V. gaat toepassing leiden

Het bedrijf Reynolds and Reynolds (NYSE: REY) heeft aangekondigd dat vijf dochterondernemingen van Mercedes-Benz met 21 locaties door heel Nederland het Reynolds incadea(R) dealer managementsysteem (DMS) hebben uitgekozen. Aucon B.V. zal het systeem, dat door ongeveer 300 gebruikers zal worden gebruikt, installeren.

Voor ze het incadea-systeem kozen, beoordeelden de dochter-ondernemingen van Mercedes-Benz andere systemen die al op de markt zijn. De dochterondernemingen van Mercedes-Benz kozen het incadea-systeem vanwege zijn geavanceerde zakelijke procedés, zijn integratiemogelijkheden en de functionaliteit van zijn CRM. Ze waren onder de indruk van de mondiale basis van het systeem en van de locale expertise van Aucon B.V.

Aucon B.V., een belangrijke systeemintegrator binnen de automobielindustrie, is de roll out-partner van Reynolds. Aucon heeft ook andere succesvolle uitvoeringen van het incadea-systeem van Reynolds begeleid; zo hebben ze bijvoorbeeld met Opel in Nederland gewerkt.

Tijdens de samenwerking met Aucon paste Reynolds de incadea-software aan om zo aan de interface-eisen van DaimlerChrysler te kunnen voldoen. Incadea wordt gebouwd op Microsoft Windows (R) en Microsoft (R) Dynamics (TM) NAV, een van de enterprise resource planning-toepassingen van Microsoft.

Casper Veltkamp, corporate marketing manager van Aucon, zei: "Het project met de vijf dochterondernemingen van Mercedes-Benz is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Reynolds and Reynolds International en Aucon. Reynolds heeft de make layer ontwikkeld en Aucon heeft het aangepast voor de Nederlandse markt. Het voordeel van het partnerschap tussen Reynolds en Aucon is tweeledig voor de dealers: ze kunnen er zeker van zijn dat Reynolds zich op de hoogte zal blijven houden van de interface-eisen van DaimlerChrysler en dat het deze zal blijven volgen en dat Aucon ter plaatse eersteklas service en ondersteuning zal geven."

Momenteel is een demonstratieversie in voorbereiding. Het incadea-systeem zal in de herfst voor het eerst officieel worden toegepast.

Bob Sawyer, algemeen directeur en vice-president voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) van Reynolds International, zei: "We verheugen ons op de samenwerking met Aucon, zodat we deze dochter-ondernemingen van een sterk systeem kunnen voorzien dat hen kan helpen hun activiteiten onder de dealers en hun bedrijfscommunicatie te verbeteren. Het incadea-systeem stelt Mercedes-Benz in staat om aan directe zakelijke berichtgeving te doen en om een naadloze samenwerking en gegevensuitwisseling met DaimlerChrysler te onderhouden. Met incadea zijn de dealers in staat om op een eenvoudige manier toegang te krijgen tot de gegevens van hun klanten en de voertuigen en de efficiëntie en de winst van hun onderneming te verhogen."

Over Reynolds

Reynolds and Reynolds (www.reyrey.com) is een bedrijf dat service verleent aan dealers. Reynolds helpt dealers en autobedrijven om hun werkzaamheden op het niveau van de kleinhandel te verbeteren en hun winst te vergroten.

Sinds 1927 blinkt Reynolds voornamelijk uit in begrip voor de autodetailhandel en de uitdagingen en kansen daarvan. Tegenwoordig levert Reynolds een geïntegreerde portefeuille dienstverlening, instrumenten en informatiemanagement-toepassingen die meetbare bedrijfswaarde afleveren, inclusief het Dealer Management Systeem (DMS) en de Customer Relationship Management (CRM) toepassing.

Reynolds is de belangrijkste leverancier van Dealer Management Systemen van de Verenigde Staten en Canada. Zijn internationale DMS-toepassing, incadea (R), bedient een groeiende gemeenschap van meer dan 16.000 gebruikers in dealerschappen in meer dan 35 landen in Europa, Latijns Amerika en Azië. Incadea wordt gebouwd op Microsoft Windows (R) en Microsoft Dynamics (TM) NAV, wat vroeger Microsoft (R)Business Solution-Navision (R) heette, een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem.

Reynolds zal ook in de toekomst belangrijke investeringen doen om zijn mondiale positie te versterken en zijn portefeuille voor dealerondersteuning te vergroten.

Website: www.reyrey.com