Ingezonden persbericht


Zomerse Fotowedstrijd: Op zoek naar het Veluwegevoel!

De Gelderse Milieufederatie (GMF) organiseert deze zomer de fotowedstrijd 'op zoek naar het Veluwegevoel'. Alle inwoners van de Veluwe (van Apeldoorn tot Arnhem, van Ede Wageningen tot Harderwijk en van Nunspeet tot Hattem) en bezoekers van het gebied kunnen hun foto's tot 20 september 2006 inzenden naar de GMF. Zij maken kans op diverse prijzen waaronder een weekendarrangement Veluwe.

De opdracht: wat is voor u de Veluwe? Wat maakt dit gebied bijzonder? Wat is kenmerkend voor de omgeving en de mensen? Leg het vast op foto en stuur deze voor 20 september 2006 naar de GMF: info@geldersemilieufederatie.nl.

Inzenders maken kans op een weekendarrangement op de Veluwe of het prachtige fotoboek Verborgen Veluwe van prijswinnende fotograaf Ruben Smit.

De winnnaars worden bekendgemaakt op de Veluwemanifestatie* op 30 september 2006. De GMF organiseert de fotowedstrijd in samenwerking met het Veluws Bureau voor toerisme, Dagblad de Stentor, en Stichting Kunst en Cultuur Gelderland.


* Zie voor informatie over de Veluwemanifestatie vooraankondiging voor de pers van 10 juli 2006.

Meer informatie
Op www.geldersemilieufederatie.nl staat meer informatie over de wedstrijd inclusief de spelregels. Zie http://www.geldersemilieufederatie.nl/nieuws.php?id=267

Dit persbericht is verzonden door:
Gelderse Milieufederatie
Jansbuitensingel 14
6811 AB Arnhem
tel. 026-3523740