Saxion Hogescholen
BR>

di 11 juli 2006

Eerste lichting studenten bouwmanagement studeert af

De eerste lichting studenten van de opleiding Bouwmanagement studeert in juli af. Tijdens de diploma-uitreiking op 13 juli aanstaande ontvangen deze studenten hun getuigschrift. De opleiding, die inmiddels vier jaar bestaat, wordt gegeven door de Academie Bedrijfskunde en Ondernemen. De opleiding is vier jaar geleden als zelfstandige opleiding ontstaan uit de afstudeervariant bouwmanagement van de opleiding Commercieel Technische Bedrijfskunde.

De opleiding is een van de vier Bouwtechnische Bedrijfskunde opleidingen in Nederland. De opleiding, officieel Bouwtechnische Bedrijfskunde, leidt studenten op tot allround manager binnen de bouw. Een manager die behalve inzicht in de bouw, bouwtechniek en het bouwproces ook verstand heeft van commercie, organisatie, bedrijfskunde (logistiek en bedrijfseconomie) en communicatie.

Na afronding van de opleiding behalen de studenten de ing. titel en het aannemersdiploma. De afstudeerders worden met open armen door het werkveld ontvangen. Vrijwel alle studenten die momenteel afstuderen hebben inmiddels een baan gevonden.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------