Datum: 11 juli 2006

Noordwijk Vechtende vrouwen

De politie heeft dinsdagmiddag, 11 juli, een 29 jarige vrouw en haar 42 jarige man, uit Noordwijk, aangehouden. De politie kreeg de melding dat een 39 jarige vrouw door haar ex man, de verdachte, werd bedreigd in een winkel aan de Hoofdstraat. Het echtpaar zou na de bedreiging verder zijn gelopen. Agenten zagen de twee met hun kinderen lopen op de Bomstraat en sprak hen aan. De bedreigde vrouw voegde zich op dat moment eveneens bij de agenten en de twee verdachten. De man bedreigde de vrouw nogmaals, waarop hij direct werd aangehouden. Hierop ontstond een scheldpartij tussen de twee vrouwen, en daarna ook een vechtpartij. Een van de agenten heeft de twee vrouwen uit elkaar gehaald, echter de 29 jarige echtgenote, viel opeens de agent aan waarna ook zij werd aangehouden.

Alphen aan den Rijn Trailer met boot weggenomen De eigenaar van een trailer met speedboot heeft aangifte gedaan bij de politie van diefstal van deze spullen. De boot werd tussen maandag 10 en dinsdag 11 juli vanaf de achterzijde van een bedrijf aan de Flemmingweg weggenomen. Het gaat om een trailer van het merk Freewheel en een wit/ gele speedboot van 6,5 meter van het merk Maxum. Mogelijk dat personen de trailer met boot hebben zien wegrijden. Zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie van Alphen middels het telefoonnummer 0900-8844.

Nieuwveen Inbraak bij tennisvereniging De politie is een onderzoek gestart naar een inbraak bij een tennisvereniging in Nieuwveen aan het Ursulapad. De technische recherche heeft inmiddels onderzoek gedaan naar eventueel achtergelaten sporen die kunnen leiden naar de dader danwel daders. In het pand werd in de nacht van dinsdag 11 juli ingebroken. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen.

--- einde berichten ---


---

---- --