Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 11-07-2006

Zedenmisdrijf op camping

Wanroij Zondag 9 juli, vroeg in de avond, is een zedenmisdrijf gepleegd op een camping in Wanroij. Het misdrijf is gepleegd ten opzichte van een 9-jarig meisje dat op de camping verbleef.

De politie neemt dit uiterst serieus en is een uitgebreid technisch onderzoek en buurtonderzoek gestart op en rond de camping. Dit onderzoek zal nog geruime tijd in beslag nemen.

De politie is op zoek naar getuigen, die zondagavond rond 18.00 uur iets op de camping in Wanroij hebben gezien. Getuigen kunnen contact op nemen met het call center van de politieregio Brabant-Noord 0900-8844.

Illegale vreemdeling

s-Hertogenbosch Maandagmiddag werd op de Gasselstraat in s-Hertogenbosch een man gecontroleerd. Bij de controle bleek, dat de 20-jarige Slowaakse man vermoedelijk illegaal in Nederland verblijft. Hij is overgedragen aan de vreemdelingenpolitie en zal zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd.

Man moet nog zitten

Drunen In de nacht van maandag op dinsdag werd op het Plataanplein in Drunen een auto gecontroleerd. Bij deze controle bleek, dat de 47-jarige bestuurder uit Tilburg nog 12 dagen hechtenis moest ondergaan. In verband hiermee is de man ingesloten.


-----

Vught Dezelfde nacht werd op de Kanaalweg in Vught een man gecontroleerd. Deze 32-jarige man uit Vught bleek nog drie dagen hechtenis te moeten ondergaan. De man is voor het ondergaan van die straf ingesloten.

Snorfietser onwel

Vlijmen Maandagmiddag, rond 16.30 uur, werd gemeld dat op de Wolput in Vlijmen een snorfietser onwel was geworden. Ter plaatse werd door een arts van een privé kliniek vastgesteld dat de man hartproblemen had. Hij begon, samen met enkele verpleegkundigen van de kliniek, met de reanimatie van het 65-jarige slachtoffer uit Vlijmen. Hierbij werden ze geassisteerd door de ter plaatse gekomen politiemensen. De man is in stabiele toestand overgebracht naar een ziekenhuis in s-Hertogenbosch. Dinsdagmorgen bleek de toestand van de man zodanig verbeterd te zijn, dat hij zelf via telefoon de politiemensen te woord stond die naar zijn toestand informeerden.

Man aangehouden

Schijndel Maandagavond is een 38-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden. Politiemensen zagen dat de man op de Hoofdstraat in Schijndel aan een andere man drugs verkocht. Bij controle bleek de man uit Sint Oedenrode nog in het bezit van een vijftal zakjes softdrugs. De drugs zijn in beslag genomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Kind gewond bij aanrijding

Boxtel Maandagavond is een 4-jarig jongetje uit Boxtel bij een aanrijding gewond geraakt. Het jongetje liep rond 20.10 uur met een 12-jarig broertje vanaf de van Randerodestraat de van Beekstraat in Boxtel in. Op de van Beekstraat werd het jongetje, dat tussen enkele geparkeerde autos de weg opliep, aangereden door een witte stationcar. Na het ongeval reed de witte auto door. Het kind raakte bij ongeval zodanig gewond dat het overgebracht werd naar een ziekenhuis in s-Hertogenbosch, waar hij ter observatie is opgenomen. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding.

Rijbewijs ingevorderd van snelheidsduivel

Odiliapeel De politie heeft maandagavond het rijbewijs ingevorderd van een 50-jarige Udense automobilist. De Udenaar reed omstreeks 23.30 uur met veel te hoge snelheid over de Nieuwedijk. De politie constateerde dat de snelheidsduivel 137 km/h reed, waar slechts 80 km/h is toegestaan. Tegen de snelheidsduivel is proces-verbaal opgemaakt en hij moest ter plekke zijn rijbewijs inleveren.

Dronken automobiliste rijdt achterop voorligster

Oss De politie heeft maandagmiddag een 58-jarige vrouw in haar woonplaats aangehouden op de Raadhuislaan. De vrouw was betrokken bij een kop/staart aanrijding op de kruising Lievekamplaan/Raadhuislaan. Ze bleek onder invloed van alcohol.

Omstreeks 15.50 uur reed de 58-jarige Osse op de Raadhuislaan, komend van de Kromstraat. Voor haar reed een andere Osse vrouw (leeftijd onbekend). Zij wilde linksaf de Lievekamplaan op rijden en stopte. De 58-jarige vrouw reageerde te laat en botste tegen de achterzijde van haar voorligster. Niemand raakte gewond. Tegen de 58-jarige vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Auto weggenomen bij woninginbraak - Getuigenoproep

Nistelrode Bij een woninginbraak op de Menzel is een blauwe Fiat Uno weggenomen, kenteken FX-NT-23. De familie bleek op vakantie. Een overbuurman ontdekte de diefstal en meldde deze maandagavond bij de politie. Vermoedelijk werd er in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Politie verzoekt getuigen zich te melden.

Verkeersongeval

Vortum Mullem - Een 40-jarige automobilist uit Vortum Mullem is maandagmiddag gewond geraakt aan zijn schouder, nadat hij met zijn auto in de sloot was gereden op de Kruising Grotestraat met De Hees. De man raakte met zijn wielen in de berm en schoot vervolgens over het fietspad een droogstaande greppel in. Hij is per ambulance naar het Maasziekenhuis vervoerd.

Man aangehouden voor bedreiging

Cuijk Dinsdagmorgen is een 32-jarige man uit Cuijk aangehouden. De man had bedreigingen geuit tegen een politieman van het team Cuijk. Ook aan andere politiemensen liet hij weten de politieman die hij eerder had bedreigd, zwaar te zullen mishandelen. De man is aangehouden, in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.