Gemeente Grootegast


Voorlichtingsavond voor ondernemers over het Centrumplan Grootegast

De gemeenteraad heeft geld beschikbaar gesteld om het centrumplan te realiseren. In het programma van eisen zijn niet alleen cultureel-sociale activiteiten ( multifunctioneel centrum ), maar ook commerciële voorzieningen opgenomen.
Op advies van de Handelsvereniging Grootegast-Sebaldeburen (HV) en de Vereniging voor Industrie en Dienstverlenende bedrijven in de gemeente Grootegast (IDG) is de oppervlakte voor commerciële activiteiten
( winkels/diensten) uitgebreid. Het plan wordt gerealiseerd door projectontwikkelaar Leyten en Partners BV te Rotterdam. Voor de invulling van het bestemmingsplan en dan met name voor de economische onderbouwing is
het nodig inzicht te krijgen in de concrete belangstelling voor vestiging in het centrum.

Om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden binnen dit nieuwe centrumplan nodigen wij u, als ondernemer, graag uit voor een voorlichtingsbijeenkomst op dinsdag 18 juli.a.s. om 20.00 uur in de Herberg 'In de Groote Gast' te Grootegast. Wethouder mevrouw H. van der Sluis zal de avond voorzitten. Het programma ziet er als volgt uit:

1. Inleiding door wethouder H. van der Sluis
2. Toelichting centrumplan door Leyten en Partners BV
3. Vragenronde

4. Afsluiting

Aan het einde van de avond kunt u een informatiebrochure meenemen, waarin de vestigingsmogelijkheden en de voorwaarden staan beschreven.
U bent van harte welkom op dinsdag18 juli a.s om 20.00 uur in Herberg 'In de Groote Gast', Hoofdstraat 59 te Grootegast.
---

(c) Gemeente Grootegast