Succesvolle afsluiting leergang Internetmanager

ZALTBOMMEL, 20060711 -- Zaltbommel, 11 juli - De eerste editie van de unieke leergang Internetmanager van LECTRIC Internetopleidingen is succesvol afgerond. Alle deelnemers hebben de leergang met goed resultaat doorlopen. En de trend zet zich voort, de tweede editie is inmiddels gestart en er is in september een extra leergang ingepland om alle aanmeldingen te verwerken.


Internetkennis van A tot Z
Tijdens de leergang Internetmanager krijgen de deelnemers alle handvatten aangereikt om de internettechnologie in de eigen organisatie te implementeren en om de gevolgen voor een organisatie te overzien. Hierbij is aandacht voor de strategie, het ontwikkelproces, het proces van vormgeving, het technisch proces, content management, leidinggeven, marketing en communicatie en het rendement van de website.

De leergang wordt verzorgd door ervaren docenten van LECTRIC, onder andere Rutger van de Lee, Eddy Boeve, Patrick Petersen, Etienne Donicie en Sandra Barendrecht. Naast het doceren bij LECTRIC zijn zij dagelijks werkzaam in de praktijk.

Tijdens de leergang zijn er gastcolleges en bedrijfsbezoeken. Bijvoorbeeld een gastcollege Accessibility en bedrijfsbezoeken aan het datacenter van XS4ALL en web TV studio Quadia. Het vijfde blok van de leergang is een gedragsvariant. Tijdens dit blok is er onder andere aandacht voor resultaatgericht managen, coaching, adviesvaardigheden, presentatietechnieken en enthousiasmeren. Een acteur zorgt voor levensechte rollenspellen.

De leergang wordt afgesloten met een online eindtoets. Een theoretisch gedeelte waarvoor de deelnemers na afloop digitaal worden uitgenodigd via Yoursurvey, een onderzoekstool van Yourzine.

Onze deelnemers zeggen
'Een leerzame opleiding. Veel interactie, relaxte sfeer en veel opgestoken van mijn medecursisten.' Aldus Jeanine Mur van Citroën Nederland.

Absoluut de meest complete internetopleiding van Nederland en een must voor iedere internetmanager.



LECTRIC Internetopleidingen