PictureDate introduceert: "Activiteiten"

HILVERSUM, 20060711 -- PictureDate.NL Hilversum, 11 juli 2006 PictureDate, één van de snelst groeiende datingsites in Nederland introduceert: "Activiteiten". Om iemand goed te leren kennen zijn er naast foto's en een leuk profiel meer aspecten die tot een relatie kunnen leiden.


Om op deze behoefte in te spelen introduceert PictureDate "Activiteiten". Naast het één op één daten kunnen de gebruikers van PictureDate in groeps verband Activiteiten initiëren, bekijken en natuurlijk meedoen!
Denk bijvoorbeeld aan een avond gezellig Catan spelen of gezamenlijk stappen in een discotheek. Gezamenlijk activiteiten bedenken en ondernemen is leuk, gezellig en (omdat het in groepsverband is) veilig!

De kans om iemand tegen te komen op PictureDate die 'niet' meer actief is, is zeer gering. PictureDate schoont haar profieldatabase elke dag. Gebruikers die 4 maanden geen gebruik hebben gemaakt van PictureDate worden na een aantal waarschuwingen verwijderd. Hiermee blijft PictureDate altijd actueel. PictureDate heeft ruim 30.000 ingeschreven members waarvan ruim 10.000 actieve gebruikers.

Meer informatie? info@picturedate.nl

PictureDate B.V. - Hilversum/Naarden




Ingezonden persbericht