De Nederlandse Bank


Seminar Europese integratie, in de breedte of in de diepte? Nieuwsbericht

Datum 15/06/2006
Organisatie leeg DNB

Op donderdag 13 juli 2006 organiseert JongDNB het interactieve seminar Europese integratie, in de breedte of in de diepte?.

Op het seminar verwelkomt JongDNB medewerkers van de ministeries, de toezichthouders, het commerciële bank- en verzekeringswezen, het Nederlands grootbedrijf, de politiek en de wetenschap.

Na het openingswoord van DNB-president Nout Wellink zullen Jan Jacob van Dijk (Tweede Kamer) en Mendeltje van Keulen (Clingendael, Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid) met elkaar én het publiek de degens kruisen over verdergaande Europese integratie. Het belooft een levendige discussie over de problemen rondom verdere uitbreiding (de breedte) en de interne problemen binnen de huidige Europese Unie (de diepte) te worden.

Het seminar vindt plaats bij de Nederlandsche Bank te Amsterdam. Het programma begint om 14.00 uur en wordt rond 17.45 uur afgesloten met een borrel.

Wil je het seminar bijwonen? Meld je dan nu aan en stuur een e-mail naar: jongdnb@dnb.nl. Meer informatie over JongDNB is te vinden via de link onderaan deze pagina.