Opening bioscoop MustSee Euroborg in Groningen

Wolff cinema groep

Op 13 juli opent MustSee Euroborg te Groningen de deuren voor het publiek. De designbioscoop is pal naast het nieuwe Euroborg stadion gebouwd en zal 11 juli groots worden geopend met de film Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. Op 12 juli vindt 's middags een speciale Mega Kids Party plaats met de film ZOOP in India in aanwezigheid van twee castleden en leuke activiteiten.

MustSee Euroborg heeft 10 zalen met bijna 1900 stoelen en is voorzien van state-of-the-art techniek en design. Net als in Delft kunnen verliefde stelletjes ook in MustSee Euroborg een speciale Love Seat reserveren. Een filmdoek zo groot als 220 breedbeeld televisies en het unieke geluidsysteem met speciaal voor MustSee ontworpen speakers, maken een avondje uit tot een echte filmbelevenis. Het aanbod aan films is zeer divers, van mainstream tot arthouse. Voor en na de film bieden een café en bistro op de begane grond de mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje of een diner.

MustSee Euroborg Groningen is de tweede gemeenschappelijke bioscoop die voortkomt uit de strategische samenwerking tussen de bioscoopconcerns Wolff cinema groep en Minerva bioscopen. Beide concerns zijn landelijk opererende bioscoopconcerns met samen 19 vestigingen. Inclusief de aangesloten boekingsbioscopen hebben de concerns een marktaandeel aan bezoek van 20 procent. De eerste MustSee bioscoop in Delft is op 2 mei van dit jaar geopend. In de 2e helft van 2007 staat de opening van MustSee Tilburg gepland.

Einde bericht


Noot voor de redactie,