Gemeente Schiedam


Zomerbeat in de City: Urbanstyle XL en Caribbean Beats

Zomerbeat in de City zorgt voor een tropisch feest op het Stadserf in Schiedam. Op donderdagen 13 juli en 20 juli staan de beste urban acts van dit moment op het programma, is er een kids-special en kunnen de sambaliefhebbers swingen op Caibbean Beats.

Urbanstyle XL begint op donderdag 13 juli om 16.00 uur met urban sportactiviteiten . Naast competities zijn er basketbal- en voetbaldemonstraties. De beste panna-spelers en basketballers kunnen hun skills laten zien. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 16.00 en 16.30 uur . s Avonds staan onder andere de Schiedammer Meo en de Rotterdammers Secure op het podium. Ook is er een bijzonder optreden van The Urban Rap Crew. Na workshops gevolgd te hebben bij Mega (K-Liber) bij Urbanhouse Schiedam/ Vlaardingen, geeft deze rapcrew een spetterend optreden. Yes-R zorgt voor de daverende slotact. Deze rapper haalde de meeste successen door samenwerking met Lange Frans en Baas B, Ninthe en zijn neef Ali B. De DJs van de avond zijn DJ Gani, Dj Rockwilder en Dj Menace.

Tropisch

De allerkleinsten van Schiedam kunnen donderdag 20 juli genieten bij Zomerbeat tijdens de kids-special. De donderdagmiddag staat van 16.00 tot 19.00 uur in het teken van muziek, dans, theater en doe-activiteiten voor kinderen. Er zijn optredens van onder andere Modern Generation en Solangy, spelletjes, pannenkoeken, schminken en nog veel meer. Om 19.30 uur start Caribbean Beats met warmbloedige ritmes, tropische cocktails, n ondergaande zon en een swingend publiek. De Afro-Caraïbische slagwerkgroep Kalentura staat garant voor een show vol dans, ritme en zang en Mistura Tropical geeft een spetterende samba dansact en een samba workshop. Trafassi zorgt voor de tropische afsluiting. Het hele programma is te vinden op www.zomerbeatindecity.nl en www.evenementeninschiedam.nl.

Informatie:
Zomerbeat in de City
Donderdag 13 juli: Urbanstyle XL 16.00 uur - 23.00 uur Donderdag 20 juli: Kids special 16.00 19.00 uur // Caribbean Beats 19.30 23.00 uur
Stadserf, Schiedam