Gemeente Zwolle

Werkplein de Lure stelt voor: Ausems en Kerkvliet, arbeidsmedisch adviseurs


Datum uitgave: 12-07-2006

Werkplein de Lure is de plek voor werk voor u! Aan de Hanzelaan 180 werken de Gemeente Zwolle, CWI, UWV, Ausems en Kerkvliet arbeidsmedisch adviseurs, Start Uitzendbureau, Timing Uitzendteam, Landstede, Deltion, WezoFlex B.V en K-A-N-S re-integratie B.V samen als partners in werk, opleiding en inkomen onder één dak. Zo helpen wij de burgers van Zwolle en omstreken beter en sneller aan werk, onder het motto ´werk boven inkomen´. Werkplein de Lure is elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur geopend. Wij zijn er samen voor u! Deze week stelt zich voor: Ausems en Kerkvliet, arbeidsmedisch adviseurs

In de vorige editie hebben we onze organisatie Ausems en Kerkvliet (AenK), arbeidsmedisch adviseurs, in het kort aan u voorgesteld. Graag willen we in deze uitgave kort toelichten waar onze organisatie mee bezig is om de ontwikkelingen op het gebied van Werk, Inkomen en Zorg op de voet te volgen. AenK heeft zich altijd bezig gehouden met de advisering aan mensen met gezondheidsproblemen. Door niet alleen te kijken naar iemands beperkingen maar ook naar de mogelijkheden, willen we de arbeidsmarktpositie van die mensen versterken. Daarnaast proberen we met korte interventies mensen weer op het juiste spoor naar werk te zetten. Verzuimmanagement van AenK is gericht op het ondersteunen van werkgever en werknemer in hun taken en verantwoordelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met ons kantoor te Goor of mail naar info@AenK.nl. Voor meer informatie zie ook www.AenK.nl.

Ausems en Kerkvliet, arbeidsmedisch adviseurs, Werkplein De Lure, Postbus 7, 7470 AA Goor, Bezoekadres: Hanzelaan 180, Telefoon: (0547) 28 48 00.

Bron: afdeling communicatie

Datum van 12-07-2006 tot 25-07-2006