Voedsel en Waren Autoriteit

Belangrijke mededeling Sultana

Terughaalactie Sultana Fruitbiscuit en Sultana Yofruit

13 juli 2006 - terughaalactie

United Biscuits neemt uit voorzorg verpakkingen Sultana Fruitbiscuit en Sultana Yofruit terug uit de markt, omdat deze producten mogelijk niet voldoen aan de kwaliteitsstandaard. Het gaat om de producten met de volgende productiecodes: LZ 6151 t/m LZ 6186 en NOE 6224 t/m NOE 6274. Als u een product met een van deze codes in huis heeft, adviseren wij u deze niet te consumeren. Alle andere Sultana-varianten kunt u wel gewoon consumeren.

U vindt de code van Sultana Fruitbiscuit achter op de verpakking, onder de houdbaarheidsdatum. Bij het Sultana Yofruit doosje vindt u de codes op de zijkant, onder de houdbaarheidsdatum.

Wanneer u de lege verpakking opstuurt, zal United Biscuits u het aankoopbedrag vergoeden. U kunt de lege verpakking voor 1 september 2006 sturen naar:

United Biscuits
Antwoordnummer
1185 6200 VB Maastricht

Vermeld hierbij uw naam, adres, postcode, woonplaats en bank- of gironummer.

Voor vragen kunt u op werkdagen van 09.00 - 20.00 uur telefonisch terecht op het gratis nummer (0800) 400 20 60.

Terughaalactie Sultana

BELANGRIJKE MEDEDELING:
SULTANA FRUITBISCUIT (alle smaken)
SULTANA YOFRUIT (alle smaken)
United Biscuits neemt uit voorzorg verpakkingen Sultana Fruitbiscuit en Sultana YoFruit terug uit de markt,omdat deze producten mogelijk niet voldoen aan onze kwaliteitsstandaard.Het betreft de producten met de volgende productiecodes:
LZ 6151 t/m LZ 6186
en
NOE 6224 t/m NOE 6274
U vindt de code van de Sultana Fruitbiscuit achter op de verpakking, onder de houdbaarheidsdatum.Bij het Sultana YoFruit doosje vindt u de codes op de zijkant,onder de houdbaarheidsdatum.
Als u een product met een van deze codes in huis heeft,adviseren wij u dit niet te gebruiken.Voor de goede orde:alle andere Sultana varianten,waar- onder Sultana Start en Sultana Hartig,kunt u wel gewoon consumeren. Wanneer u ons de lege verpakking opstuur t,zullen wij u het aankoop- bedrag vergoeden.Stuur t u deze lege verpakking a.u.b.voor 1 september 2006 naar:United Biscuits,Antwoordnummer 1185,6200 VB Maastricht. Een postzegel is niet nodig.
Vermeld uw naam,adres,postcode,woonplaats en uw bank-of giro - nummer.
Voor uw vragen kunt u ons op werkdagen van 09.00 tot 20.00 uur telefonisch bereiken op het gratis nummer 0800 - 4002060 . Wij hebben de winkelorganisaties verzocht om genoemde verpakkingen uit de schappen te verwijderen.Het product zal zo spoedig mogelijk weer in de winkel te koop zijn.De andere Sultana varianten,Sultana Har tig en Sultana Star t,zijn wel gewoon verkrijgbaar.
Wij verontschuldigen ons voor het veroorzaakte ongemak. United Biscuits Nederland