Persbericht

HP en Onetrail vereenvoudigen logistieke processen voor HP-partners

UTRECHT, 13 juli 2006 - HP Nederland en het Nederlandse bedrijf Onetrail zijn een samenwerking aangegaan om een deel van de logistieke processen bij HP-partners te vereenvoudigen. Het betreft de registratie en afhandeling van HP eCare Pack Services voor de verschillende HP-producten. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de integratie van de logistieke keten van HP en zijn partners.

De eCare Pack Services van HP bieden klanten de mogelijkheid om de standaard fabrieksgarantie op hun HP-producten te verlengen en uit te breiden. Verder kunnen klanten zich via de eCare Pack Services verzekeren van onder andere installatie-, trainings- en supportdiensten.

In samenwerking met Onetrail heeft HP Nederland een systeem ontwikkeld waarbij de administratieve handelingen van eCare Pack-bestellingen geheel automatisch worden afgehandeld. Tot nu toe moest een belangrijk deel van deze handelingen door resellers handmatig worden verricht.

De samenwerking levert niet alleen een aanzienlijke tijd- en efficiencywinst op, maar geeft resellers tevens realtime inzicht in de door hen verkochte eCare Pack Services. Dit biedt hen mogelijkheden voor up- en resell, bijvoorbeeld door automatische waarschuwingen bij het aflopen van een HP eCare Pack-contract.

Deze zomer loopt er een pilotproject in samenwerking met één van de HP distributeurs. De verwachting is dat kort na de zomer de eerste resultaten gemeld kunnen worden. Bij een succesvolle pilot zullen kort daarop meer distributeurs worden aangesloten.

Over Onetrail
Onetrail BV is een Nederlands bedrijf dat zich bezig houdt met het integreren van logistieke en administratieve processen tussen ketenpartners in verschillende branches door deze te automatiseren en standaardiseren. Daar waar de marges laag en de uitwisseling van informatie hoog en cruciaal is voegt Onetrail veel waarde toe. Meer informatie is te vinden op http://www.onetrail.nl.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. Over de laatste 4 kwartalen, eindigend op 30 april 2006, behaalde HP wereldwijd een omzet van $ 88,9 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.

© 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

Contactpersonen voor de redactie:

HP Jeanette de Wilde 030 29 000 59 jeanette@wildwerk.nl of
H&K/MCS Natasja la Lau 023 5628208 natasjal@monogram.nl

Hewlett-Packard Nederland
Orteliuslaan 1000
3528 BD Utrecht
www.hp.nl