Gemeente Castricum

Nieuwste gemeentegids nu ook met afvalkalender

Deze week is begonnen met de verspreiding van de Gemeentegids 2006-2007. Inwoners op bijna alle adressen in de gemeente ontvangen de nieuwste gemeentegids gratis thuis. De gids bevat voor het eerst ook het afvalophaalschema. Daar mee is het meer dan ooit een uitgave om te bewaren.

De gids verschijnt wederom op A4-formaat en geheel in kleur. De ouderenpagina's zijn in groter lettertype gezet. De inhoud is geheel geactualiseerd. Net als vorig jaar is de informatie over sporten in de gemeente, lokale cultuur in de breedste zin van het woord, en alle sociale informatie op een rij, in aparte katernen ondergebracht.

De vorig jaar door de uitgever opgenomen uitklapbare plattegrond van de kernen is weer terug te vinden in de gids. Belangrijk nieuw aspect is de opname van het afvalophaalschema tot en met juli 2007, dat aangeeft wanneer in welke wijken het afval wordt opgehaald. Informatie die dus van belang is voor alle inwoners.

Wederom tekende FMR Producties uit den Helder voor de uitgave van de gids. Het bedrijf zorgt ervoor dat de geheel geactualiseerde informatie eind juli digitaal beschikbaar is via de gemeentelijke website www.castricum.nl. Deze digitale dienst is voorzien van interactieve cartografie, zodat het gezochte adres tevens in een plattegrond wordt getoond.

De gemeentegids wordt door dit jaar verspreid door het Werkvoorzieningschap Noord-Kennemerland. Er wordt alleen niet bezorgd bij die adressen, waar de bewoners via een sticker hebben aangegeven geen ongeadresseerd reclamedrukwerk (`nee/nee-sticker') te willen ontvangen. Bewoners op deze adressen kunnen de gids afhalen bij de receptie van het gemeentehuis in Castricum, de gemeentelijke locatie in Limmen en bij de bibliotheken in Castricum, Limmen en Akersloot.