Juli 2006

Moerasexpeditie nieuwe attractie Ecodrome Zwolle Oog in oog met een krokodil en ontsnappen aan dreigend drijfzand Ecodrome Zwolle heeft er een nieuwe attractie bij. Sinds deze week kunnen kinderen en volwassenen in gethematiseerde kano's peddelen door het moerasgebied in het hart van het themapark. Afbeelding
In veilige kano's op moerasexpeditie in het Ecodrome Zwolle

Tijdens de waterattractie Moerasexpeditie komen bezoekers oog in oog te staan met een krokodil, trotseren zij drijfzand en komen zij onderweg langs interessante weetjes over het leven in en rondom de moerassen van Zuid-Amerika. Naast de Moerasexpeditie organiseert Ecodrome Zwolle gedurende de zomervakantie extra kinderentertainment.

Veilige kano
Op het meer in het hart van het park kunnen volwassenen en kinderen deze zomer in de nieuwe waterattractie stappen. Parkbezoekers kunnen met maximaal drie personen in een gethematiseerde en veilige kano door het Zuid-Amerikaanse moerasgebied peddelen.

Afbeelding Spannend
Han Kettenis, vestigingsmanager van Ecodrome Zwolle: "Op hun tocht door het moeras beleven kinderen een spannend avontuur. Zo komen zij oog in oog te staan met een krokodil (foto) en moeten zij ervoor zorgen dat zij niet vast komen te zitten in het drijfzand. In het water staan bordjes met interessante wetenswaardigheden over het leven in en rondom het moeras".

Aansluiting
De attractie Moerasexpeditie sluit nauw aan bij de verschillende avonturentochten die bezoekers in Ecodrome Zwolle kunnen maken in onder andere Expeditie Dierenwereld, Expeditie Tijdreis en de Rio Negro.

Extra kinderentertainment
Tijdens de zomervakantie organiseert Ecodrome Zwolle extra kinderentertainment. Zo kunnen kinderen op maandag, woensdag en donderdag samen met hun leeftijdsgenoten en ouder(s) survivaltenten bouwen en is er voor de jongste bezoekers alle dagen een poppentheatershow met in de hoofdrol mammoet Dima. Ook kunnen kinderen zich laten schminken en samen met een expeditieleider een begeleide tocht maken door Expeditie IJstijd.