Acer breidt Aspire notebook lijn uit met 3 breedbeeld modellen

Acer computer b.v

Acer breidt Aspire notebook lijn uit met 3 breedbeeld modellen.

'S-HERTOGENBOSCH, 13 juli 2006 - Acer, de vooraanstaande leverancier van PC's, notebooks, servers en opslagsystemen, beeldschermen, PDA's, IT randapparatuur en Digital Home producten, heeft haar programma Aspire notebooks uitgebreid met de Aspire 9410 en Aspire 7110 series met 17' breedbeeldscherm en de Aspire 9800 serie notebooks met een 20' breedbeeldscherm.

De Acer-notebooks zijn alle uitgerust met de geavanceerde Empowering technologie die gebruikers eenvoudige controle geeft over de beveiliging, prestaties, instellingen en communicatie van hun notebook via één druk op de Empowering-toets. Acer heeft ook het gebruik van het scherm verbeterd door de ontwikkeling van Acer GridVista, een softwareprogramma dat het mogelijk maakt verschillende toepassingen in meerdere vensters op het beeldscherm weer te geven.

Met de nieuwe Aspire 9410 en Aspire 7110 series 17' notebooks komt Acer tegemoet aan de groeiende vraag van zowel consumenten als zakelijke gebruikers naar grotere schermen in een breed aanbod systemen en configuraties. De twee nieuwe notebookseries zijn uitgerust met een 17' breedbeeld kleuren TFT LCD-scherm met WXGA+ resolutie van 1440 x 900 (beeldverhouding 16:10) en de Acer CrystalBrite technologie die de helderheid, duidelijkheid en scherpte van het beeld aanzienlijk verhoogt en zo het contrast en de kleurenverzadiging verbetert.

Het nieuwe 17'Acer notebook programma biedt flexibele connectiviteitsmogelijkheden via Wireless LAN (802.11b/g Wi-Fi Certified), LAN-verbinding met Ethernet-kaart en geïntegreerde modem.

Acer Aspire 9410
De Acer Aspire 9410 is gebaseerd op het vernieuwde Intel Centrino Mobile Technology Duo platform en biedt alle kracht die nodig is om complexe kantoor- en multimediatoepassingen uit te voeren. Naast het heldere 17' LCD-scherm biedt de Aspire 9410-serie een Acer OrbiCam 1,3 megapixel CMOS camera waarmee gebruikers de mogelijkheden van video communicatie ten volle kunnen benutten. De Aspire 9410-serie is voorzien van een harde schijf met een opslagcapaciteit tot 120 GB, een 5-in-1 kaartlezer en een DVD-Super Multi double layer station.

Acer Aspire 7110
De Aspire 7110-serie is ontworpen voor de prijsbewuste notebookgebruiker die op zoek is naar een compleet en rendabel communicatiemiddel. De notebooks zijn uitgerust met de nieuwe Intel Celeron M processors met snelheden tot 1,5 GHz en beschikken over veelzijdige communicatie opties, zoals WLAN, gigabit Ethernet, geïntegreerde modem, Acer Video Conference ondersteuning via de op het LCD-scherm gemonteerde 0.3 megapixel Acer OrbiCam.

Acer Aspire 9800 met 20' breedbeeldscherm
De Aspire 9800 is een nieuwe notebookserie met een opzienbarend 20-inch LCD-scherm, die alle kracht, functionaliteit en flexibiliteit biedt om moeiteloos te kunnen concurreren met desktop computers. Aangestuurd door het Intel Centrino Mobiele Technologie Duo platform en voorzien van de geavanceerde Acer Empowering-technologie samen met de Acer Arcade entertainment suite, is de Aspire 9800 een zeer veelzijdig notebook dat een uitzonderlijke audiovisuele ervaring biedt en voorziet in digitale PC-televisie via de geïntegreerde analoge en digitale tv-tuner en geavanceerde Video and Voice over IP communicatie dankzij de ingebouwde Acer Orbicam.

Met het grootste beeldscherm dat momenteel beschikbaar is in een notebook - een Acer 20,1' CrystalBrite kleuren TFT LCD-scherm (WSXGA+ resolutie van 1680 x 1050) met Acer CrystalBrite technologie en aangestuurd door de geavanceerde NVIDIA GeForce Go 7600 grafische kaart - garandeert de Aspire 9800 een maximale multimedia ervaring. De Aspire 9800 beschikt over geïntegreerde 1.5-Watt luidsprekers en 4-Watt subwoofer en Dolby Digital Live, zodat het notebook via één enkele digitale verbinding kan worden aangesloten op een audio/video ontvanger met Dolby Digital of een digitaal luidsprekersysteem.
De nieuwe multimedia notebookserie heeft een harde schijf met een opslagcapaciteit tot 120GB, een 5-in-1 kaartlezer en een slot-loading DVD-Super Multi double-layer station. De geïntegreerde hybride tv-tuner, met ondersteuning van Acer Arcade multimedia software en Acer videotechnologieën, maakt het mogelijk analoge en digitale televisie-uitzendingen te ontvangen.

De Acer Aspire 9800 beschikt over veelzijdige communicatie opties, zoals Wireless LAN, gigabit Ethernet, geïntegreerde modem, Bluetooth en Acer Video Conference via de op het LCD-scherm gemonteerde 1,3 megapixel Acer OrbiCam CMOS camera.

De nieuwe Aspire notebookseries worden geleverd met Microsoft(r) Windows(r) XP Home Edition voorgeïnstalleerd. De bijkomende geïnstalleerde software omvat Adobe Reader, Norton AntiVirus en CyberLink PowerDVD of CyberLink Power Producer, Acer GridVista en de Acer Arcade Software Suite, de multimedia software suite van Acer.

Alle Acer notebooks hebben standaard 1 jaar send-in garantie (Internationale reizigersgarantie - ITW) die verlengd kan worden tot een dekking van 3 jaar met de AcerAdvantage NewEdition service die ook ongevalschade aan het notebook dekt.

Gedetailleerde informatie, prijzen en productspecificaties zijn te vinden op de website van Acer: www.acer.nl.

Over Acer
Acer behoort tot de top-vier in de wereld van leveranciers van merk PC's en ontwikkelt en verkoopt innovatieve, gebruiksvriendelijke en betrouwbare IT-oplossingen voor zowel zakelijke gebruikers als consumenten. Acer stelt mensen hiermee in staat efficiënter en gemakkelijker te werken en thuis met deze producten optimaal gebruiksplezier en -gemak te beleven.
Sinds 2000 richt Acer zich op de globale marketing van zijn merkproducten: PC's, notebooks, monitoren en digitale projectoren voor zakelijk en thuisgebruik, servers en opslagsystemen, PDA's, IT-randapparatuur en Digital Home producten zoals LCD TV's, media gateways,Living Center PC's, digitale camera's en gamers schermen. De Acer-producten kenmerken zich door een fraai design, een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, uitgebreide garantie en een goede service en support.
De Acer Group is in 1976 opgericht en ondersteunt dealers en distributeurs in meer dan 100 landen. In 2005 werd een omzet van naar schatting 9,7 miljard US dollar gerealiseerd. Acer is in EMEA en West-Europa marktleider op het gebied van notebooks en LCD-beeldschermen en behoort tot de top-drie leveranciers op de algemene PC-markt (desktops en notebooks). Ook in de Benelux bekleedt Acer de nummer één-positie op de markt voor draagbare PC's en LCD-monitoren en de derde plaats in het algemene PC segment (desktops en notebooks). Het hoofdkantoor van Acer Benelux is gevestigd aan de Europalaan 89 in 's-Hertogenbosch (KvK 16081669). Voor meer informatie: www.acer.nl.

Acer en het logo van Acer zijn gedeponeerde handelsmerken van Acer Incorporated. Microsoft en Windows zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation. Intel en Pentium zijn gedeponeerde handelsmerken van Intel Corporation. Andere handelsmerken, gedeponeerde handelsmerken, en/of servicemerken, al dan niet aangegeven, zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.