BedrijfsautoRAI

Interessante introductieacties op vernieuwde Renault Trafic

(7/13/2006)
Voor de compacte bedrijfsautoâs van Renault breekt een nieuwe fase aan: Phase II. De vernieuwde Renault Trafic Phase II staat vanaf oktober in de showroom. Rond de introductie van de nieuwe generatie Trafic-bedrijfsautoâs organiseert Renault een aantal aantrekkelijke acties: een Pack Introduction en een airconditioning met pollenfilter voor een zeer vriendelijke prijs.
Toonaangevend
Vanaf de introductie van de Renault Trafic eind 2001 is deze compacte bedrijfsauto toonaangevend in zijn segment. Ook de begeerde titel âInternational Van of the Yearâ heeft de Trafic in de wacht gesleept.

Met de Trafic Phase II gaat Renault, marktleider in bedrijfsautoâs in Europa, verder op de ingeslagen weg. De veelzijdige, nieuwe Trafic is geschikt voor zowel gesloten (bestel) als open (open laadbak of kiepbak) goederenvervoer en personenvervoer (Passenger). De autoâs bieden de zakelijke en particuliere gebruikers op maat gemaakte oplossingen.

Prijzen
Niet alleen het front is nieuw, ook op motorengebied verandert er veel. De nieuwe cq. aangepaste motoren voldoen allen aan de Euro4 emissienorm. De 2.0 dCi met 90 en 115 pk vervangen de 1.9 dCi 80 pk respectievelijk 100 pk. De 2.5 dCi blijft in het programma en krijgt in de nieuwe fase extra vermogen en zal standaard worden uitgerust met partikelfilter (FAP). Ook de 2.0 16V benzinemotor zal beschikbaar zijn.

De vanafprijzen zijn als volgt:

Trafic phase II L1H1 T27

Consumentenprijs excl. BTW/BPM

2.0 dCi 90

⬠16.995

2.0 dCi 115

⬠18.395

2.5 dCi 150 FAP

⬠19.995

2.0 16V

⬠16.795

Introductieaanbod
Tijdens de introductieperiode pakt Renault uit met een uitzonderlijk aanbod. De toch al scherp geprijsde Trafic is in die periode in een gelimiteerde oplage (300 stuks) verkrijgbaar tegen een zeer scherp tarief. Zo is er al een Trafic voor 16.695 euro excl. BTW/BPM. Deze aanbieding geldt voor de Phase II-bedrijfsautoâs met een 100 pk 1.9 dCi Euro 3-motor, leverbaar als gesloten bestelauto en als dubbele cabine in de types L1H1 T27/T29 en L2H1 T29 en zal van toepassing zijn bij registratie in 2006.

Pack Introduction
Verder is rond de introductie tijdelijk het Pack Introduction-optiepakket verkrijgbaar. Dit pakket bestaat uit het Pack Cabine (elektrisch bedienbare ramen en spiegels â de spiegels zijn tevens verwarmbaar â armsteunen bij de bestuurdersstoel en speciale bekleding), aangevuld met een deels meegespoten voorbumper.

Het Pack Introduction is leverbaar tot en met december 2006 en geeft de klant een voordeel van 650 euro. Het wordt aangeboden voor 99 euro exclusief BTW en BPM.

Airco met pollenfilter
Renault heeft er voor gezorgd dat de Phase II-modellen standaard zo comfortabel mogelijk zijn uitgerust. Toch kan er voor een groot aantal opties gekozen worden. Een daarvan is de airconditioning met pollenfilter. Deze is rond de lancering van de vernieuwde Trafic tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 249 euro exclusief BTW en BPM, waarbij het klantvoordeel uitkomt op 845 euro.