Politie Gelderland-Midden

Arnhemmer agressief na landing in sloot

Publicatiedatum: 13-7-2006 12:30:21

Arnhem - Een 25-jarige Arnhemmer is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een boom aanbotste en in de sloot belandde. De Arnhemmer reed omstreeks 04:15 uur over de IJsseloordweg. Waarschijnlijk had de man niet voortdurend zijn voertuig onder controle. De Arnhemmer verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hij slipte van rechts naar links en weer terug. Vervolgens reed de man de berm in, botste tegen een boom en reed vervolgens een sloot in. De Arnhemmer kon zelf uit de auto komen. Toen agenten ter plaatse kwamen roken ze een alcohollucht bij de man. De Arnhemmer had door het ongeval een snee in zijn rechterarm en krassen op zijn hoofd. De ambulance wilde de man voor controle meenemen naar het ziekenhuis, maar de man was erg agressief. De Arnhemmer kon na een tijdje overmeesterd worden en in de handboeien worden geslagen en per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. Het voertuig raakte rondom beschadigd en is afgesleept. Bij de man is een bloedproef afgenomen om te onderzoeken in hoeverre de man onder invloed was van alcohol.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Drie bekeuringen voor Arnhemse bromfietser

Publicatiedatum: 13-7-2006 12:30:06

Arnhem - Een 20-jarige Arnhemmer kreeg woensdagavond drie bekeuringen van de politie. De politie had de man omstreeks 23:00 uur staande gehouden met zijn bromfiets op de Burgemeester Matsersingel. Hij had de aandacht getrokken van de agenten door zijn hoge snelheid. Bij de staandehouding bleek dat de Arnhemmer niet in het bezit was van een bromfietscertificaat, dat hij op de verkeerde plaats op de weg reed en dat de brommer opgevoerd was. Daarvoor kreeg de Arnhemmer drie bekeuringen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Politie neemt snorfiets in beslag

Publicatiedatum: 13-7-2006 12:29:54

Arnhem - De politie heeft woensdagmiddag de snorfiets van een 14-jarige Arnhemmer in beslag genomen. Toen agenten omstreeks 12:30 uur de snorfiets staande wilde houden voor controle, ging de 14-jarige Arnhemmer ervandoor. De agenten hebben te voet de achtervolging ingezet over het winkelcentrum de Drieslag in Arnhem. Uiteindelijk kon de Arnhemmer staande worden gehouden en is hij meegenomen naar het politiebureau. De snorfiets is in beslag genomen en de Arnhemmer kreeg drie bekeuringen: het rijden in een voetgangersgebied, zonder bromfietscertificaat en zonder verzekering.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhemmer gewond bij bedrijfsongeval

Publicatiedatum: 13-7-2006 12:29:40

Rheden - Een 37-jarige Arnhemmer is woensdagochtend gewond geraakt bij een bedrijfsongeval. De Arnhemmer zou omstreeks 07:40 uur een stuk metaal met hoge druk tegen zijn borst hebben gekregen. De ambulance heeft de man onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft de Arbeidsinspectie ingeschakeld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---