Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 4 juli 2006

Bestuursdwang
In februari 2006 heeft De Wildhorst b.v. een kampeervergunning ontvangen. In deze vergunning staan voorschriften voor de brandveiligheid van de stacaravans op het park. Voor een gedeelte van deze stacaravans heeft De Wildhorst b.v. tot medio 2006 de tijd gekregen om aan de brandveiligheidsvoorschriften te voldoen. Dit is echter nog steeds niet gebeurd. Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom besloten bestuursdwang toe te passen. Binnen zes weken moeten de desbetreffende stacaravans aan de brandveiligheidsvoorschriften voldoen. De Wildhorst b.v. en andere rechthebbenden/belangstellenden kunnen tegen deze beslissing binnen zes weken na verzenddatum bezwaar maken.

Intentieverklaring
De gemeente Bernheze zal de intentieverklaring `Een leven lang leren en werken in de regio Noord-Brabant Noord Oost' ondertekenen. Hiermee ondersteunt zij werkenden en werkzoekenden van 23 jaar en ouder in hun continue ontwikkeling.

Uitbreiding tennispark

Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het beschikbaar stellen van een perceel op sportpark De Bergakkers in Vorstenbosch voor de aanleg van een extra tennisbaan door tennisvereniging TVV'82. Het betreft een perceel aansluitend aan de huidige tennisbanen.

Aanvraag revisievergunning

De gevraagde revisievergunning Wet milieubeheer Machinaal timmerbedrijf Van Heertum, Peelstraat 2b in Vorstenbosch wordt met ongegrondverklaring van de ingebrachte bedenkingen verleend.

feed