Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Epatra distributeur ViewSonic-projectoren

Amsterdam, 13 juli 2006 ­ ViewSonic Nederland heeft op 1 juli jongstleden Epatra aangesteld als officiële Nederlandse distributeur van zijn volledige productreeks LCD- en DLP-projectoren. Met de benoeming van Epatra breidt ViewSonic zijn distributienetwerk in Nederland verder uit en verstevigt het bedrijf zijn positie in de audiovisuele markt.

Epatra wordt verantwoordelijk voor de distributie van het brede assortiment projectoren van ViewSonic, dat varieert van instapmodellen tot professionele apparatuur. Bovendien levert ViewSonic toestellen voor zowel zakelijk gebruik als voor home-entertainment, met ondersteuning voor HDTV.

Met meer dan tien jaar ervaring in de AV-markt, heeft Epatra de gedegen product- en marktkennis die ViewSonic zoekt. Het assortiment van Epatra omvat zowel losse producten als complete oplossingen en het bedrijf biedt een hoge mate van ondersteuning aan zijn resellers. Zo kunnen klanten er terecht voor begeleiding en advies bij het inrichten van presentatieruimten. De toevoeging van de ViewSonic-projectoren aan het aanbod, betekent op beide vlakken dan ook een meerwaarde voor Epatra.

De aanstelling van Epatra maakt deel uit van ViewSonic's groeistrategie voor de Nederlandse markt. Na de opening van een eigen kantoor in Amsterdam en de aanstelling van Actebis voor de distributie van ViewSonic-monitoren en televisies begin juni, is deze nieuwe samenwerking een volgende stap in de uitbouw van ViewSonic's aanwezigheid in Nederland.

Over ViewSonic
ViewSonic Corporation is een wereldwijde leverancier van visuele technologie, zoals LCD-monitoren, televisies, projectoren en HDTV voor zowel de consumentenmarkt als professionele gebruikers. Opgericht in 1987, en volledig in privé-eigendom, heeft ViewSonic met zijn producten wereldwijd al meer dan 2.000 consumentenonderscheidingen in de wacht gesleept. ViewSonic is gevestigd in Walnut, Californië (VS). Meer informatie is te vinden op www.viewsoniceurope.com/nl.

Voor dealerinformatie van ViewSonic Nederland kunt u bellen met (020) 491 92 54 of een e-mail sturen naar sales-nl@viewsoniceurope.com.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:
ViewSonic Nederland
Bas Pootjes
PublieksWerk B.V.
E-mail: viewsonic@publiekswerk.nl
Tel: (020) 486 21 39

Epatra B.V.
Hans de Blois
E-mail: h.deblois@epatra.nl
Tel: (078) 68 11 420

PERSBERICHT

Verklaringen met betrekking tot de toekomst
Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Deze verklaringen zijn onderworpen aan risico's en onzekerheden, waardoor de reële resultaten materieel kunnen verschillen van de verwachtingen. Dergelijke risico's en onzekerheden zijn, maar blijven niet beperkt tot, de afhankelijkheid van ViewSonic van andere producenten, de noodzaak om zijn verkoopkanalen in stand te houden en uit te breiden, de aanvaarding van de producten van ViewSonic door de markt, de algemene economische trends, inclusief cyclische trends in de sectoren voor pc's en visuele displays, en de impact van de producten en prijzen van concurrenten. Beleggers dienen het Formulier 10 van ViewSonic te lezen, dat bij de Amerikaanse Beurscommissie (Securities and Exchange Commission) werd ingediend, in het bijzonder het hoofdstuk met de titel "Factors that May Affect ViewSonic's Business and Financial Results" (Factoren die de activiteiten en financiële resultaten van ViewSonic kunnen beïnvloeden). Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst, die uitsluitend gelden op de datum van dit persbericht. Alle verklaringen met betrekking tot de toekomst vallen volledig onder deze omzichtigheidsverklaring en ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht zouden voordoen.


---- --