Ingezonden persbericht


Vastgoedonderneming INVEZT van start

Persbericht, 13 juli 2006

Per 1 juli 2006 zijn Ben Zijlstra en Harmen Tijssen gestart met INVEZT B.V. Deze vastgoedonderneming richt zich met name op de markt voor beleggingsonroerend goed. De activiteiten zullen met name gericht zijn op aankoop, verkoop, financiering, ontwikkeling en verhuurmanagement. (www.invezt.nl)

Ben Zijlstra (1960) is sinds de afronding van zijn studie bedrijfskunde in de Verenigde Staten in 1987 actief in de onroerend-goedbranche. Begonnen als marketing manager bij ING Bank Vastgoed Management is Ben Zijlstra als kantoordirecteur actief geweest bij de FGH Bank. Vanaf 1998 is Ben Zijlstra als directeur werkzaam geweest bij Hanzevast beleggingen te Groningen. Naast deze functie is hij in 1999 eveneens toegetreden tot de directie van MPC Münchmeyer Petersen Capital te Hilversum. In eerstgenoemde functie is Ben Zijlstra verantwoordelijk geweest voor de aan- en verkopen van ruim E 1,5 miljard vastgoed. In laatstgenoemde functie was hij nauw betrokken bij het initiëren en financieren van een groot aantal vastgoedbeleggingsfondsen. Thans is Ben Zijlstra betrokken bij Dutch Capital Partners waar hij als medeoprichter directeur is.

Harmen Tijssen (1967) is sinds het afronden van zijn opleiding aan de HEAO (makelaardij) in 1989 actief in diverse functies in het vastgoed o.a. in de woningmakelaardij en beleggingsmakelaardij bij Stienstra te Heerlen, bedrijfsmakelaardij bij DTZ Zadelhoff te Groningen, directeur / medeoprichter van Hanzevast development (ontwikkeling en verhuurmanagement) en tot 1 juli jongstleden directeur Meeùs Bedrijfshuisvesting Noord en Overijssel. Naast deze functies was Tijssen actief in enkele bestuursfuncties van vastgoed gerelateerde verenigingen / stichtingen.



Ingezonden persbericht