Gemeente Waalwijk Statistisch jaarboek 2006 beschikbaar

Handig en makkelijk naslagwerk van gemeentelijke gegevens

Het Statistisch jaarboek 2006 is vanaf vandaag aan te vragen bij het Bureau Onderzoek&Statistiek van de gemeente Waalwijk. Het boek is een interessant en handig naslagwerk voor inwoners van de gemeente Waalwijk, beleidsmakers, politiek, studenten, journalisten en andere belanghebbenden. Het jaarboek bevat namelijk allerlei kerncijfers van de gemeente Waalwijk. Denk hierbij aan cijfers over o.a. de bevolking, volkshuisvesting, openbare orde en veiligheid. Ten opzichte van voorgaande jaren is de lay-out van het Statisch Jaarboek gewijzigd in een vierkant formaat. Het informatieve gehalte is ongewijzigd gebleven. Het boekwerk is op te vragen bij het bureau O&S (tel.: 0416 683 469 of BOS@waalwijk.nl).

Downloaden
Het statistisch jaarboek is digitaal te raadplegen en te downloaden via de gemeentelijke website www.waalwijk.nl. Onder het kopje Wonen en leven in de linker menubalk vindt u links die u rechtstreeks naar het Statistisch jaarboek en de webpaginas van het Bureau O&S leiden.

Contact
Het Statistisch jaarboek van de gemeente Waalwijk is met grote zorg samengesteld, maar het kan altijd beter. Uw opmerkingen, suggesties of aanvullende vragen om het Statistisch jaarboek nog verder te perfectioneren zijn dan ook meer dan welkom. Hiervoor kunt u contact opnemen met het Bureau O&S (tel.: 0416 683 469 of e-mail: BOS@waalwijk.nl).

Bureau Onderzoek & Statistiek
Op woensdag 16 juli 2003 is in de organisatie van de gemeente Waalwijk het Bureau Onderzoek & Statistiek van start gegaan. Dit bureau houdt zich voornamelijk bezig met het doen van zowel intern als extern onderzoek. Daarnaast is één van de andere kerntaken het verzamelen, bewerken en presenteren van beleidsrelevante statistische gegevens. Het resultaat van deze kerntaak is samengebracht in het Statistisch jaarboek 2006.

Publicatie datum 05-07-2006