Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Hoogeveen, 13-07-2006

Getuigen gezocht
EMMEN De politie in Emmen wil graag in contact komen met mensen die op zondag 2 juli rond 16.00 a 17.00 uur in de Minister Kanstraat in Emmen getuige zijn geweest van een voorval tussen twee mannen van Afrikaanse afkomst.
Op die bewuste middag kregen ter hoogte van twee cafés in deze straat de beide mannen een conflict. Eén van hen was daar met een rode auto type MPV.
Achteraf heeft één van de betrokkenen, een 35 jr. inwoner van Emmen, aangifte gedaan. Het politieonderzoek heeft echter tot nu toe onvoldoende duidelijkheid gegeven over wat zich daar precies heeft afgespeeld. Omdat er rond dat tijdstip mensen op het terras zaten of daar wellicht langs zijn gelopen hoopt de politie dat er getuigen van dit voorval zijn en dat zij contact opnemen met de politie in Emmen. Dit kan via 0900-8844. (06-159059)

Lichtgewond door ongeval
BEILEN Op de kruising van de Sportlaan met de Eursingerweg en de Korhoenlaan in Beilen raakte donderdagmiddag een 13 jr. meisje uit die plaats gewond. Het meisje fietste over het fietspad langs de Sportlaan en sloeg op de kruising linksaf zonder goed uit te kijken. Ze werd daarbij aangereden door een auto bestuurd door een 35 jr. man uit Hijken. Het meisje raakte lichtgewond en is behandeld door een huisarts.

Vergeten richtingaanwijzer oorzaak ongeval
COEVORDEN Bij een verkeersongeval op de kruising van de afrit N34 met de Krimweg in Coevorden raakte donderdagmorgen een 20 jr. automobilist uit Slagharen gewond. Hij stond op de Krimweg te wachten in het voorsorteervak om de N34 op te rijden. Vanaf de afrit reed een 54 jr. automobilist ut Borne de Krimweg op. Dit op hetzelfde moment dat er over de Krimweg een truck met oplegger, bestuurd door een 54 jr. man uit Barneveld naderde. Deze had zijn richtingaanwijzer uit waardoor de man uit Borne dacht dat hij zou gaan afslaan en hij vervolgens de Krimweg opreed. De truck met oplegger reed echter rechtdoor en botste tegen de zijkant van de auto die de kruising opreed. Hierna botste de truck tegen de stilstaande auto. De gewonde kon na behandeling en onderzoek in het ziekenhuis naar huis.

Tractor in brand
SCHIPBORG Waarschijnlijk door een technisch mankement vloog donderdagmiddag aan de Ruiterweg in Schipborg een tractor in brand. Tijdens maaiwerkzaamheden hoorde de bestuurder, een inwoner van Eelde, plotseling een raar geluid en zag vervolgens het luchtfilter branden. Hij haalde nog wel een brandblusser op maar toen was het al te laat. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand. De tractor is eigendom van ene bedrijf uit Ekehaar.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ron Reinds, tel. 0592 - 36 1280.