Gemeente Assen


Actueel

Samen in De Lariks werken aan wonen, welzijn en zorg

Assen, 12 juli 2006

Zaterdagmiddag 15 juli wordt er met een feest op drie locaties in De Lariks het startschot gegeven aan de samenwerking van diverse instellingen om het wonen en het leven in de wijk voor alle bewoners, maar extra voor 55-plussers en bewoners met een beperking, nog beter te maken

Lariks

Vanaf 14.00 tot 16.30 uur kunt u terecht in De Slingeborgh, De Wijde Blik en de Rehobothkerk in de Molukse wijk. Er zijn diverse optredens en door middel van een fotopresentatie kunt u zien welke activiteiten voor 55+ 'ers vanaf september in de wijk zijn. En eind augustus ligt er een uitgebreide Activiteitenkalender 55+ september-december 2006 op alle deurmatten in De Lariks.

Programma zaterdagmiddag 15 juli
Tijd De Slingeborgh De Wijde Blik Molukse Kerk 14.00 uur Molukse Dansgroep Klavertje Vier Fotopresentatie 15.00 uur Fotopresentatie Molukse Dansgroep Klavertje Vier 16.00 uur Klavertje Vier Fotopresentatie Molukse Dansgroep

De Molukse meiden en jongens gaan per paardentram van de ene naar de andere locatie. Interzorg, Arendshorst Accolade Zorggroep, Stichting Woningbeheer Assen, Actium, Stichting ouderenwerk Assen, de Bibliotheek, Humanitas, Wijkcentrum De Steiger en de Gemeente Assen hebben de handen ineen geslagen. Door nauwere samenwerking willen zij de diensten en zorg die de instellingen bieden ook bereikbaar maken voor de wijkbewoners.

En andersom, dat de bewoners uit de zorginstellingen in de wijk deel kunnen nemen aan activiteiten in de wijk. Vanaf januari houden wij de bewoners van De Lariks op de hoogte via een Nieuwsbrief.