Gemeente Zaanstad

school 't Anker ontvangt prijs Geldprijs Zilveren Kerstboom uitgereikt 12-07-2006

Op donderdag 13 juli a.s. overhandigt ambtenaar Karin Schuurman van de Dienst Wijken van de gemeente Zaanstad een geldprijs van EUR 1.150 aan het team van ZMLK 't Anker in Zaandam. Dit gebeurt tijdens een feestelijk moment op het schoolplein aan de Slachthuisstraat in aanwezigheid van alle leerlingen en onderwijswethouder Robert Linnekamp. De uitreiking vindt plaats om 10.50 uur in 't Anker, Slachthuisstraat 67, Zaandam.

Karin Schuurman is winnaar van de ambtenarentrofee `de Zilveren Kerstboom' die jaarlijks wordt uitgereikt aan de ambtenaar die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt. Aan de trofee is een geldprijs verbonden die moet worden doorgegeven aan een goed doel in Zaanstad. De winnares is werkzaam als beleidsambtenaar lokaal onderwijs bij de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling.

Voor de leerlingen van het Anker is er aan dit feestelijke moment een ballonnenwedstrijd verbonden. Zodra iedereen aanwezig is op het schoolplein geeft Karin Schuurman haar prijs door en gaan aansluitend de ballonnen de lucht in.