Ingezonden persbericht



---



P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 13 juli 2006

'THE PIANOHOUSE' PRIMEUR IN NO-NEDERLAND

Hardenberg-, Naast de vele activiteiten in Podium Partypalace en De Troubadour staat je komend weekend in Den Herdenbergher een heuse primeur te wachten. Eens per maand presenteert Grand Café Den Herdenbergher (middenin Hardenberg) voortaan op zaterdagavond een wervelende show met topmuzikanten die precies spelen wat jij wilt. De naam: THE PIANOHOUSE. In The Pianohouse tref je een wervelende, interactieve muziekshow. Iedere avond anders uitgevoerd door topmuzikanten. Flexibel en sprankelend entertainment.

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen. Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland. Drie pianisten, elk met een volledig eigen sound en "smoel" rouleren op een showavond. Daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums. De muzikanten houden op ieder moment "feeling"met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee gouden vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn / haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. Zaterdag vanaf 22.00 uur de primeur in Grand Cafe Den Herdenbergher.

Ook komend weekend loopt de actie 'ZOMER 2006; in Podium Partypalace gewoon door en dat wil zeggen dat je veel voordeel kunt halen met uitgaan in Podium.


- van 22.00 tot 24.00 uur: 2 biertjes of fris voor de prijs van 1


- tot 00.30 uur: GRATIS ENTREE 16+ dus ook gratis met de Discobus!


- na 00.30 uur alleen toegang voor 18 jaar en ouder

Verder zaterdagavond (15-07) in Podium: vanaf 22.00 uur in club Dance Department tot 03.00 uur: THE INTERACTIVE PARTY waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 03.00 uur is het in Dance Department de hoogste tijd voor weer een editie van POMPUP DE (MONKEY-)BASS met de beste hardstyle, jump en hardtrance. De Theaterzaal van Podium Partypalace staat van 23.00 tot uur 06.00 uur helemaal in het teken van de zomerse 'ULTIMATE PARTYMIX'. In De Troubadour tenslotte staat DJ JOS zaterdagavond klaar voor een onvergetelijk avondje Partytime. Actuele partyinformatie lees je elke dag in de Partyagenda op www.PodiumGroep.nl.

-----------------------

Einde Persbericht