Versatel Telecom International NV


- PERSBERICHT -

Tele2-Versatel tekent meerjarig contract met de Oad Groep

Amsterdam, 13 juli 2006. Tele2-Versatel heeft vandaag bekendgemaakt dat het een meerjarig contract met de Oad Groep heeft gesloten. De nieuwe overeenkomst met de Oad Groep vertegenwoordigt een totale omzetwaarde van circa 1,5 miljoen.

Voor de Oad Groep koppelt Tele2-Versatel in totaal 232 locaties in Nederland tot een Virtual Private Network (IP VPN). Daarmee verbindt Tele2-Versatel vestigingen van Oad Reizen, Oad Touringcarbedrijf, Hotelplan, Bex Reizen, SRC-Cultuurvakanties, Cycletours, Sindbad Wandelvakanties, Globe Business Travel kantoren en c.a. 220 Globe Reisburo's met elkaar tot een eigen Oad Groep datanetwerk.

Julius ter Haar, commercieel directeur van de Oad Groep, verklaart: "De samenwerking met Tele2-Versatel komt voort uit strategisch ICT-management van de Oad Groep. In de competitieve reisbranche is het zaak om bedrijfsprocessen voortdurend te optimaliseren. Dit nieuwe datanetwerk van Tele2-Versatel is efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk. Een typisch voorbeeld van een ICT-oplossing waar wij, en dus onze klanten direct bij gebaat zijn."

Bram Smits, directeur zakelijke markt van Tele2-Versatel, verklaart: "Datanetwerken van Tele2-Versatel dienen de commerciële doelstellingen van onze klanten, simpelweg omdat we de bedrijfsvoering helpen te vereenvoudigen. In overleg met onze klanten bepalen we de beste netwerkoplossing voor elke locatie. Daarnaast zijn heldere afspraken, korte oplevertijd, gebruiksgemak en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding voor deze twee gerenommeerde bedrijven doorslaggevend geweest om voor een IP VPN datanetwerk van Tele2-Versatel te kiezen."


- EINDE -

Tele2-Versatel is een handelsnaam van Versatel Nederland B.V. Tele2-Versatel is met afstand het grootste alternatieve telecombedrijf in Nederland, België en Luxemburg. Het bedrijf biedt zowel de consumenten-, de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van telecommunicatiediensten. Tele2-Versatel biedt breedbandige spraak-, data- en internetdiensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-Versatel-klanten profiteren van eenvoudige en betaalbare diensten van topkwaliteit. Tele2-Versatel heeft circa 1.100 medewerkers. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via en/of .



Versatel Telecom International NV