Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Samsung en Oger brengen stijlvol duo van mobiel en phonecase uit

Zakelijk raffinement bij Samsung X820 Oger Travelkit

Delft, 13 juli 2006 - Samsung en Oger introduceren met de Samsung X820 Oger Travelkit een stijlvol duo dat succes in het zakenleven uitstraalt. De X820 Oger is slechts 6,9 millimeter dun en daarmee de slankste mobiele telefoon ter wereld. In de exclusieve lederen Oger phonecase met krokoprint en suède voering draagt de getalenteerde zakenman en -vrouw dit kleinood op geraffineerde wijze bij zich.

Door de eenvoud in design, draagcomfort en innerlijke power sluit de Samsung X820 Oger in alle opzichten aan op de behoeften in het zakenleven. De Samsung X820 Oger combineert een gedistingeerd design met een schat aan features. Ondanks het lichte gewicht van slecht 66 gram is deze mobiele telefoon de tool om altijd op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen, foto's te nemen met de 2 megapixelcamera en te ontspannen met de lekkerste songs via de geïntegreerde MP3-speler. De Samsung X820 Oger maakt onderdeel uit van de lijn Ultra Edition, waarmee Samsung de mobiele ervaring naar nieuwe hoogten tilt.

Vanzelfsprekend is de Samsung X820 Oger uiterst handig in het gebruik. Het toetsenbord is zo vormgegeven dat de gebruiker eenvoudig gegevens invoert en met één hand sms-berichten opstelt. Via de vernieuwde en uiterst intuïtieve gebruikersinterface is het makkelijk navigeren door de veelheid aan functies. De i-button geeft direct toegang tot internet, zodat bijvoorbeeld direct het adres van de dichtstbijzijnde Oger-vestiging op het kleurendisplay kan worden opgeroepen.

Ook de verbinding met andere apparaten is snel gelegd. Via USB en Bluetooth® kan de gebruiker de Samsung X820 Oger in een handomdraai aansluiten op printer of headset. Voor de zakenreiziger is de Offline mode nuttig. Deze functie geeft hem zelfs tijdens de vliegreis toegang tot het overgrote deel van de toepassingen van zijn mobiele telefoon.

De Samsung X820 Oger Travelkit is het eerste resultaat van de unieke samenwerking die Samsung en Oger zijn aangegaan. Het partnership van de twee toonaangevende merken biedt een platform voor de ontwikkeling van spraakmakende fashionproducten voor het zakenleven.

In de veelal op het lijf gesneden Italiaanse pakken van Oger zijn de contouren van mobiele telefoons door de verfijnde stoffen al snel zichtbaar. Met de luxe lederen phonecase van Oger kan de zakenman en -vrouw de mobiele telefoon nu stijlvol meenemen.

De Samsung X820 Oger Travelkit is vanaf eind juli verkrijgbaar voor ¤ 359, inclusief B.T.W.

Specificatie Samsung X820 Oger

Specificaties

Samsung X820 Oger

Standaard

GSM / GPRS (900/1800/1900 Mhz) + EDGE

Camera


2 megapixel

Display


1,9 inch (4,83 cm) TFT-display met 262.144 kleuren

Resolutie


176 x 220 pixels

Features

Videorecording & messaging (MPEG4/H.263)

Muziekspeler (MP3 / AAC / ACC+ (e) / WMA

Digital Power Amp

Bluetooth ® / USB

Document viewer / TV output

Speakerphone / Offline mode / uSearch

Connectivity

Bluetooth 1,2 (A2DP) / USB / SyncML DS

Geheugen


80 MB (ingebouwd)

Afmetingen


113 x 50 x 6,9 mm

Gewicht


66 gram

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2005 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 56,7 miljard en een nettowinst van US$ 7,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 128.000 medewerkers actief in meer dan 120 kantoren in 57 landen. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.

Oger

Oger ontwikkelt en produceert eigen herencollecties in Italië en brengt collecties van vrijwel alle Italiaanse topmerken in de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Oger bezit ook een aantal franchise vestigingen van het Italiaanse topmerk Ermenegildo Zegna, het Amerikaanse Ralph Lauren en van de talentvolle Nederlandse ontwerper Erny van Reijmersdal, allen in Amsterdam.