Ingezonden persbericht


FRANK FIDDER NIEUWE COUNTRY MANAGER CA NEDERLAND

Nieuwegein, 13 juli 2006 - CA heeft Frank Fidder benoemd tot Country Manager voor CA Nederland. Frank Fidder volgt Henk Douma op, die de functie op zich neemt van Vice President, Enterprise Systems Management (ESM) Business Unit, Europe, Middle East & Africa (EMEA).

Frank Fidder was hiervoor Managing Director Northern Europe bij Niku, dat in 2005 door CA werd overgenomen. In zijn nieuwe rol rapporteert hij aan Per Kogut, Regional Manager, Northern Europe.

"Frank Fidder neemt twintig jaar aan sales- en senior management-ervaring in IT-applicatiesoftware mee naar CA. Ook heeft hij een track-record van hands-on leiderschap, waarmee hij uitstekende resultaten heeft behaald voor bedrijven als Niku, Applix, CODA en Dun & Bradstreet Software. Ik ben erg verheugd dat ik mag aankondigen dat hij de nieuwe Country Manager wordt voor één van de belangrijkste markten in Noord-Europa", zegt Per Kogut.

Voordat hij bij CA kwam was Frank Managing Director voor Niku. In die rol was hij verantwoordelijk voor alle activiteiten in de Benelux en in de Nordics. Hij slaagde erin om van de Noord-Europese organisatie een levensvatbare, goed presterende salesorganisatie te maken, gedreven door sterke samenwerkingen met externe systeemintegrators.

Henk Douma, die als Country Manager CA Nederland sinds 1998 leidde, zal nu gaan rapporteren aan Andrew Dutton, Senior Vice President & General Manager, International Sales. In zijn nieuwe functie zal hij zich richten op de groei van CA's Enterprise Systems Management in de EMEA-regio.

"Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om Henk Douma te bedanken voor zijn belangrijke bijdrage. Hij heeft het bedrijf door een uitdagende periode geleid. Ik wens hem veel succes toe in zijn nieuwe positie", zegt Per Kogut.

Frank Fidder zal vanaf juli 2006 de rol van Country Manager overnemen.

(290 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CA
CA (NYSE:CA), één van 's werelds grootste IT-management softwarebedrijven, integreert en vereenvoudigt het management van ondernemingsbrede IT. CA is opgericht in 1976, heeft zijn hoofdkantoor in Islandia, N.Y. en is actief in meer dan 140 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Frank Fidder, CA: Tel: 030-604 83 45
E-mail: frank.fidder@ca.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Mika Lassen, CA: E-mail: mika.lassen@ca.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com