Politie Zeeland


---


O-2685-2006 Auto te water, Zierikzee
Donderdag omstreeks 16.35 uur is aan de Nieuwe Haven een geparkeerd staande personenauto door onbekende oorzaak het water ingerold.
De havenmeester heeft samen met een schipper een touw aan de trekhaak van de auto bevestigd, zodat deze niet verder kon zinken. Door een bergingsbedrijf is de auto weer op de kant gezet. Bij het te water raken heeft de auto een schip geraakt, waardoor lichte schade aan de zijkant van het schip ontstond.

Z-2686-2006 Rijden onder invloed, Schoondijke
Op de N58 werd donderdag om 17.40 uur een 61-jarige automobilist uit Assenede betrapt op rijden onder invloed.
De man had meer dan 4x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.

W-2687-2006 Aanrijding in Middelburg
Op de kruising Groene Woud / Zandstraat in Middelburg vond donderdag om 17.50 uur een aanrijding plaats.
Een 27-jarige Middelburgse automobilist reed over het Groene Woud, komende uit de richting van de Schroeweg. Op de kruising sloeg hij rechtsaf en raakte in de bocht de controle over zijn voertuig kwijt. De man reed daardoor een aan de rechterzijde van de weg, voor het fietsverkeerslicht, staande 75-jarige Middelburgse fietser aan en kwam tot stilstand tegen de paal van het verkeerslicht. Voor zover bekend liep de fietser geen letsel op, de auto en de fiets raakten beschadigd.

W-2688-2006 Aanhoudingen in Vlissingen
Op het Stadhuisplein in Vlissingen werden donderdag omstreeks 17.20 uur drie 14-jarige Vlissingse meisjes aangehouden wegens vernieling van een van de kunstwerken op het plein.
Twee van hen hadden met een stift op het kunstwerk getekend. Alledrie hadden zij ook op een van de tegels rondom het kunstwerk getekend. Een vierde meisje van 12 jaar en eveneens woonachtig in Vlissingen verklaarde later op het politiebureau op de tegel te hebben getekend en enkele dagen daarvoor op het kunstwerk. De vier zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.


---- --