Digitale Gemeente Houten

Laura Burger 45.000e inwoner van Houten

donderdag 13 juli 2006 - Bron: Gemeente Houten/Redactie SDGH

Woensdag 12 juli verwelkomde burgemeester Cor Lamers samen met zijn vrouw de 45.000e inwoner van Houten. Zij is Laura Burger van bijna 1 jaar en woont sinds kort aan de Kloostermuur 47 in Houten.

Op weg naar de 50.000 inwoners wil de gemeente op feestelijke wijze stilstaan bij deze mijlpaal in het bestaan van het groeiende Houten. Wij nodigen een vertegenwoordiger van uw redactie en fotograaf van harte uit bij deze gebeurtenis aan de Kloostermuur aanwezig te zijn.

Laura en haar ouders zijn afkomstig uit Lekkerkerk. Tot de oplevering van hun huis aan de Kloostermuur woonden zij tijdelijk in Utrecht. De familie Burger-Duijs koos voor Houten omdat de gemoedelijke sfeer hen direct aansprak. We voelen ons hier direct thuis, aldus moeder Carina Duijs. De mooie huizen in afwisselende wijken, het Oude Dorp en het nieuwe Rond hebben ons doen besluiten naar Houten te verhuizen. Daarnaast werken beide ouders in Woerden en vinden Houten een handige en prettige uitvalsbasis.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).