United dance company

Dance Valley Festival 2006, The Weekender presenteert de line up

Purmerend, 23 maart Het weekend van 14 tot en met 16 juli staat bij velen met rode stift omcirkeld in de agendas, want dan vindt voor de tweede maal op rij het enige meerdaagse dancefestival van Nederland plaats. Dance Valley The Weekender wordt dit jaar wederom gekenmerkt door een ijzersterke line-up, met in totaal 195 artiesten verdeelt over twee festivaldagen. Na de uiterst succesvolle dubbelaflevering in 2005 stromen de aanvragen vanuit alle uithoeken van de wereld binnen, en mag nu al geconcludeerd worden dat het animo voor een onvergetelijke dance vakantieweekend in Spaarnwoude alle verwachtingen zal overstijgen. Onlangs is namelijk besloten de prijs voor een weekendticket - dat recht geeft op twee dagen muziek en twee overnachtingen - te verlagen met maar liefst 10 euro en het feit dat er een mega-act zal optreden op vrijdag.

Dance Valley kan namelijk met gepaste trots aankondigen dat een van de grootste acts in de dancewereld - The Prodigy! acte de présence van minimaal anderhalf uur zal geven op deze vrijdag. Kenners weten dat deze Britse sensatie op de planken garant staat voor een kolkende show en de 15.000 campinggasten, zullen daarom de hele nacht na kunnen stuiteren op hun luchtbed.

Op vrijdag telt het festivalterrein negen areas; Hard Area, Eurogrooves, In-Tec, Loveland, Club, Chill, Entrance, Electronation en Silent Disco. Voor iedereen die na dit muzikale geweld nog geen slaap kan vatten, is er een sensationeel nachtprogramma in elkaar gedraaid met Silent Disco, 24-uurs café en game-area. De camping is op kruipafstand van het festivalterrein gelegen en van alle gemakken voorzien; supermarkt, kampeerwinkel, vele eet- en drinkstands en prima douchevoorzieningen.

Op zaterdag zijn er in totaal veertien areas: Mainstage, Hard Area, L.E.F., Eurogrooves, Concept, Subliminal Sessions, Loveland, Circo Loco, Electronation, Chill, Entrance, Talent en Silent Disco. De 14e area wordt op een later moment bekend gemaakt en blijft nog een verassing.

In de afgelopen maanden zijn duizenden e-mails binnengekomen met aanvragen en de laatste dagen neemt dit alleen maar toe. Vooral vanuit het buitenland. Met de start van de verkoop wordt een enorme run op de kaarten verwacht. Toiletten, parkeren, pendeldiensten zullen gratis zijn. Dagkaarten voor de Dance Valley zaterdag kosten 62,50 euro en weekendtickets 85,00 euro. Bij aankoop van een weekendticket bij de Free Record Shop krijg je een gratis exemplaar van Dance Valley The Book (t.w.v. 37,50 euro) inclusief DVD.

Bezoekers die vanuit Engeland reizen, kunnen een ticket bestellen inclusief reis via www.radicalescapes.info. Kijk voor meer informatie op: www.udc.nl & www.dancevalley.com.

PRESALE INFORMATION Price: 62,50 euro / Weekend tickets 85,- euro NETHERLANDS: Tickets available at Ticketbox and all the usual presale addresses www.ticketbox.nl
GERMANY: All CTS outlets / www.eventim.de
UNITED KINGDOM & THE REST OF THE WORLD: www.ticketbank.co.uk / Phone +44 1702345050 / info@ticketbank.co.uk / www.radicalescapes.info


Noot voor de redactie,