Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Werving medewerkers én sponsoring:

Manpower partner van Cirque du Soleil

Diemen, 8 juni 2006 - Vanaf 14 juli tot 20 augustus 2006 presenteert het wereldberoemde Cirque du Soleil het spectaculaire ´Alegríaä´ onder de ´Grand Chapiteau´ naast de Amsterdam Arena P2. Manpower is - zoals eerder en elders - in tweeërlei opzicht partner van Cirque du Soleil: de Amsterdamse vestiging aan het Singel werft tijdelijke medewerkers en als sponsor organiseert Manpower een aantrekkelijk relatieprogramma.

Eerder en elders

Manpower is al 10 jaar leverancier van flexibel personeel voor de Europese tournees van de shows Alegría & Dralionä. Ook deze keer is de organisatie zowel in Milaan, Rome, Amsterdam als Brussel actief. Voor de beide tours wordt het gezelschap begeleid door twee vaste Manpower-accountmanagers. In elke Europese stad krijgen zij ondersteuning van lokaal deskundige Manpower-consultants.

In Nederland wordt gezocht naar een kleine 100 enthousiaste medewerkers. Volgens Martijn Kleij, regiomanager Noord-Holland, een dankbare opdracht. "In onze nieuwe communicatiecampagne spelen we met het idee dat mensen in de veranderende wereld van werk zelf keuzes kunnen maken, bijvoorbeeld tussen los en vast werken of tussen dromen en doen. Voor de tijdelijke banen bij ´Alegría´ geldt dat dromen en doen samenvallen. We verwachten dan ook veel aanmeldingen van kandidaten!"

Manpower-medewerkers worden - na een specifiek introductieprogramma - rondom ´Alegría´ ingezet als callcenter-operators, cateringstaf, counterpersoneel, ouvreuses, kaartverkopers en merchandise-medewerkers. Ook bij de Cirque du Soleil shows Quidamä en Saltimbancoä treedt Manpower op als hofleverancier in Europa.

Vreugde

Alegría is Spaans voor vreugde. De bruisende show vol acrobatiek, zang en dans, adembenemende kostuums en betoverende decors past juist vanwege die vreugde goed in het jaar dat Manpower wereldwijd zijn nieuwe branding viert. De voorstelling is een ´lied over leven en jeugd´ en die inspiratie deelt Manpower ook dit jaar met opdrachtgevers, kandidaten én eigen medewerkers.

Manpower wordt vaker ingeschakeld voor de personeelsvoorziening van grootschalige projecten. Zo leverde Manpower Griekenland in 2004 de medewerkers voor de Olympische Spelen in Athene en voorzag Manpower Italië dit jaar de Olympische Winterspelen van meer dan 500 medewerkers.



Ingezonden persbericht