Gemeente Wassenaar

Wegwerkzaamheden

Wassenaar, 19-06-2006 tussen de Wittenburgerweg en het TNO-terrein. Voor deze verdubbeling is de voorbelasting van zand, aan de kant van Groenendaal, al enige tijd geleden aangebracht. Naast de verdubbeling van de bestaande weg en de aanleg van enkele nieuwe op- en afritten wordt ter hoogte van de Buurtweg een viaduct over de Landscheidingsweg gebouwd.

Om het viaduct te kunnen bouwen is het niet meer mogelijk om met de auto vanaf de Buurtweg (beide zijden) de Landscheidingsweg over te steken, fietsers en voetgangers hebben bij de kruising Buurtweg/Landscheidingsweg met een korte omleiding ter plaatse wel doorgang.

In de loop van juni wordt op de Landscheidingsweg, ter hoogte van de Buurtweg aan de kant van het Chinese restaurant, een bypass (passeerstrook) gemaakt voor het verkeer in beide richtingen.

14-17 juli afsluiting

Van vrijdag 14 juli 20.00 uur tot en met maandag 17 juli 06.00 uur worden de Landscheidingsweg en de kruising Buurtweg/Landscheidingsweg afgesloten voor alle verkeer (dus ook fietsers), door middel van omleidingsborden ter plaatse zal het verkeer worden omgeleid. Tijdens dit weekend worden de bestaande rijstroken van de Landscheidingsweg aangesloten op een bypass. Vanaf maandag 17 juli wordt het verkeer in beide richtingen op de Landscheidingsweg via deze bypass geleid, zodat op de plaats van de bestaande rijstroken het viaduct Buurtweg kan worden gebouwd.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.n14-norah.nl of een bezoek brengen aan het informatiecentrum Noordelijke Randweg/Hubertustunnel.