Gemeente Maastricht

André Rieu speelt opnieuw in Maastricht

André Rieu geeft vrijdag, zaterdag en zondag 14, 15 en 16 juli opnieuw drie concerten op het Vrijthof. Vorig jaar waren deze concerten een gigantisch succes. De concerten waren tot de laatste plaats uitverkocht en er heerste op het Vrijthof een super goede sfeer. Verder was er natuurlijk de live tv-registratie waardoor de hele wereld heeft kunnen meegenieten van de mooie beelden en muziek uit Maastricht.

Dit jaar komt er dus een herhaling van deze midzomeravondconcerten door Rieu en zijn orkest. De concerten zijn opnieuw (zo goed als) uitverkocht, de Vrijthofondernemers zetten opnieuw hun beste beentje voor om alle mensen met een terrasarrangement te laten genieten van de unieke `dine and wine'-formule, voorafgaande aan de concerten. En de gemeente heeft de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen om alles in goede banen te leiden en de overlast voor omwonenden zo veel mogelijk te beperken.

Op deze pagina's vindt u een overzicht van alle maatregelen, die rondom de concerten genomen zijn. De gemeente Maastricht is trots op het feit dat één van zijn beroemdste zonen met deze serie midzomernachtsconcerten weer optreedt in de eigen stad. De gemeente is blij met de wereldwijde promotie die dat oplevert en heeft daarom alle medewerking aangeboden om van het concert een groot succes te maken.

> Overzicht verkeersmaatregelen en andere zaken > Het Abc van alle maatregelen
> Bewonersbrief