Gemeente Harlingen

North Sea Business Regatta in Harlingen
12-7-2006
Van 14 t/m 16 juli 2006 wordt de North Sea Business Regatta gezeild tussen de Havensteden Oostende en Harlingen, georganiseerd door de Frisian Yacht Club uit Harlingen en de Royal Yacht Club Ostend uit Oostende.

Rondom deze Regatta is een programma samengesteld dat een combinatie biedt van zakelijke en toeristisch/culturele activiteiten. Het zakelijke deel van het programma biedt naast presentaties van bedrijven en belangenverenigingen uit België en Nederland, een uitgelezen mogelijkheid tot het leggen van contacten of het aangaan van handelsrelaties. Rond het zakelijk deel van het programma worden tal van mogelijkheden geboden tot ontspanning en cultuur. In Vlaanderen kunnen bijvoorbeeld de oude handelssteden als Brugge en Oostende bezocht worden, terwijl in Friesland de mogelijkheid bestaat om lekker uit te waaien op een van de Wadden eilanden of een uitgebreide vaartocht in het waterrijke merengebied.

Op zondagavond omstreeks half zeven 's avonds zal er een optreden worden verzorgd door Carolina de Holanda en haar mariachi Los Tarascos. Zij vertolken muziek van Maria Delores. Dit optreden zal worden gehouden vanaf het dek van de Zeesleper De Holland, die zal worden afgemeerd achter het Havenmantsje (tegenover het Plankenpad) in Harlingen.

Voor het volledige programma North Sea Business Regatta klik hier