Llink


Rotterdam, 13 juli 2006


-PERSBERICHT-

LLinke Soep over een nieuw Afghanistan: mission impossible of niet?

In de studio ontvangt LLinke Soep Baktash Ghader de gedreven voorzitter van de Nederlandse tak van de Wazir Akberkhan Youth and Students Association. Deze club van jonge Afghanen wil de Afghaanse politiek veranderen. Baktash is net terug uit Afghanistan waar hij met stamhoofden heeft gesproken over de toekomst van zijn geboorteland. Een ogenschijnlijk onmogelijke missie, maar ondanks zijn 22 jaar lijkt het Baktash daadwerkelijk gaat lukken. LLinke Soep is vrijdag 14 juli om 20:20 uur te beluisteren op Radio 1.

Je poep en plas scheiden, hoe doe je dat nou? In Drenthe hebben ze hier een speciale wc voor. Er zit wel één voorwaarde aan en dat is dat de mannen gaan zitten. Marijn mag hem uitproberen.

Deze week in het tweede deel van de reportageserie 'Rock 'n Samba' het eerste optreden van de Banda Mudanca in de Orbita, één van de hipste tenten van Fortaleza, Brazilië.

LLinke Soep is vrijdag 14 juli om 20:00 uur te horen bij Radio 1. Llinke Soep is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT




Llink