Politieberichten Utrecht stad, 10.45 uur

Utrecht, 14-07-2006

Fietsendieven aangehouden

UTRECHT- Op vrijdagochtend werden twee fietsenvernielers aangehouden. Omstreeks 05.00 uur kreeg politie de melding dat er fietsen werden opengebroken op de Mariaplaats. Ter plaatse troffen agenten de mannen, 18 en 19 jaar oud uit Nieuwegein en Vianen, aan en zij werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Klappen

UTRECHT- Op vrijdagochtend werden drie mannen na een vechtpartij aangehouden. Omstreeks 03..45 uur zagen agenten dat personen met elkaar aan het vechten waren. Een 20-jarige man sloeg in op een man die op de grond lang. Agenten trokken de 20-jarige man uit Bilthoven weg en hij werd aangehouden. De man had zelf ook aangezichtsletsel. Twee mannen van 25-jaar uit Breda en Utrecht gaven aan geslagen te zijn door de man. De toedracht en de rol van een ieder was erg onduidelijk en de 20-jarige man gaf ook aan geslagen te zijn. Hierop werden de andere twee mannen ook aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Ongeval letsel

UTRECHT- Op donderdagochtend raakte een fietsster behoorlijk gewond nadat zij haar voorwiel was verloren. Omstreeks 23.40 uur fietste een 25-jarige vrouw uit Utrecht op haar racefiets over de Hogelanden Westzijde. Vermoedelijk raakte haar voorwiel los en zij maakte vervolgens een buiteling en raakte van de val even buiten kennis. Met vermoedelijke een zware hersenschudding werd zij vervoerd naar het ziekenhuis.