Politie Gelderland-Midden

Arnhemmer aangehouden op verdenking mishandeling
Publicatiedatum: 14-7-2006 12:08:19

Arnhem - Een 25-jarige Arnhemmer is in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden op de Hoogstraat in zijn woonplaats. De man wordt verdacht van mishandeling van een 20-jarige plaatsgenoot. Die nacht liep de 20-jarige op de Oude Oeverstraat tegen de andere Arnhemmer op. Hierop zou de 25-jarige man de ander hard tegen het gezicht hebben geduwd. Omstanders hebben de man tegengehouden om verdere escalatie te voorkomen. Surveillerende agenten waren in de buurt en hielden de 25-jarige man aan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Man krijgt accuzuur over armen en benen

Publicatiedatum: 14-7-2006 12:07:53

Arnhem - Een 44-jarige man uit Berg aan de Maas heeft donderdagmorgen accuzuur over zijn armen en benen gekregen. De man wilde in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd werken met een hoogwerker, maar kreeg deze niet aan de praat. Besloten werd om de accu uit zijn vrachtauto te halen en deze aan te sluiten op de hoogwerker. De accu ontplofte echter, waardoor de man aan de achterzijde van zijn ledenmaten besprenkeld werd met accuzuur. Twee mensen waren in de buurt en konden met water snel verkoelende hulp bieden. Vervolgens is nog de hulp van een huisarts ingeroepen. De toestand van de 44-jarige man is nog onbekend. De Arbeidsinspectie wordt ingelicht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Meisje (3) gewond na botsing met bus

Publicatiedatum: 14-7-2006 12:07:30

Arnhem - Een 3-jarig Arnhems meisje is donderdagmiddag gewond geraakt (vermoedelijk haar grote teen gebroken). Zij stond met andere kinderen en begeleiders te wachten bij een bushalte op het Willemsplein in Arnhem. Op een gegeven moment ontsnapte zij even aan de aandacht van haar begeleiders en liep de rijbaan op. Een 53-jarige buschauffeuse kwam net bij één van de aanwezige bushaltes aanrijden en zag door een pilaar te laat dat het meisje wegliep van de bushalte. Een botsing volgde waarbij het meisje gewond raakte aan haar voet. Zij is voor medische behandeling overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---