Ingezonden persbericht


Persbericht
14 juli 2006

Servex tekent overeenkomst met New York Pizza

Vijfjarige licentieovereenkomst tussen NS dochter Servex en marktleider verse pizza's

Vanaf volgend jaar kan iedereen voor een pizza op het station terecht bij New York Pizza. NS dochter Servex en New York Pizza tekenden hiervoor een vijfjarige licentieovereenkomst. De overeenkomst past in de ambitie van Servex om stationsbezoekers een gevarieerd aanbod van horeca en retail te bieden. De overeenkomst biedt New York Pizza een nieuwe omgeving om te expanderen. In 2007 zullen op vijf stations vestigingen van New York Pizza worden geopend. Daarna wordt bekeken welke overige stations in aanmerking komen voor een vestiging.

New York Pizza is in Nederland marktleider op het gebied van verse pizza's en kan met haar formule gemakkelijk inspelen op de veranderende behoeften van de reiziger. Naast verse pizza's zullen er bij New York Pizza op het station ook salades, andere bijgerechten en frisdrank worden verkocht. Servex vindt in New York Pizza een actieve partner met een bewezen formule en grote naamsbekendheid.

Over New York Pizza
Van pionier in een achteraf-keuken aan het Spui in Amsterdam is New York Pizza in twaalf jaar tijd uitgegroeid tot de grootste pizzaketen in Nederland. In die twaalf jaar is New York Pizza constant bezig geweest met het bijstellen en aanvullen van het assortiment en het veiligstellen van een constante kwaliteit van de producten. Altijd volgens het CHEFF principe: Clean, Hot, Enjoy, Fast and Friendly.

Over Servex
Servex is een 100% dochteronderneming van NS. Zij exploiteert horeca en retailformules op NS- stations. Servex exploiteert op het station ondermeer Burger King, AH to go, La Place, Kiosk, De Tijd, C'est du pain, Smullers, Swirls, Café T, Het Station, Café T espresso, Wizzl en Shakie's. Onder het motto `Lekker op het Station' levert Servex met de horeca en retailformules op de stations een belangrijke bijdrage aan een prettig en aangenaam verblijf op het station. Het bedrijf speelt voortdurend in op de behoeften van de treinreizigers en stationsbezoekers. Het bedrijf is op meer dan 100 stations vertegenwoordigd met in totaal meer dan 300 verkooppunten. Dagelijks telt het bedrijf 250.000 klanten.

Noot aan de redactie
Meer informatie:

NS / Servex: Martijn den Dekker, tel: 030 ­ 235 70 70 New York Pizza: Jeroen Goeman Borgesius, tel: 020 - 67 571 08

NS Groep N.V., Utrecht Handelsregister Utrecht 30124358


---- --