Gemeente Bladel


Beëindiging huurcompensatie en afrekening 2006

café-zaal-eethuis "D'n Driesprong" te Netersel

In de gemeente Bladel kunnen verenigingen voor hun activiteiten gratis gebruikmaken van een gemeenschapshuis. Tot voor kort was er in Netersel geen gemeenschapshuis en bood "D'n Driesprong" de verenigingen onderdak. Voor het gebruik van de zaalruimten in deze accommodatie moest door de verenigingen huur worden betaald. De verenigingen kregen deze kosten volledig door de gemeente gecompenseerd.

Nu Netersel sinds kort via de nieuwe multifunctionele accommodatie "De Poel" over een eigen gemeenschapshuis beschikt, komt de huurcompensatieregeling voor "D'n Driesprong" te vervallen.

"De Poel" is op 20 mei jl. geopend en per die datum kunnen in principe alle verenigingen daarvan gebruikmaken. Omdat die openingsdatum niet precies bekend was, hebben verenigingen misschien nog gebruiksafspraken gemaakt met "D'n Driesprong" die ná 20 mei doorlopen. Daarom hebben we besloten dat de huurcompensatieregeling loopt tot 1 juli 2006. Na deze datum worden de kosten van gebruik van zaalruimten bij "D'n Driesprong" niet meer gecompenseerd.

Voor de afrekening van de huurcompensatie tot 1 juli 2006, moeten verenigingen de huurkosten van "D'n Driesprong" vóór 1 augustus aanstaande kenbaar maken aan de gemeente. Daarbij moeten de afschriften van betaalde huurnota's worden overgelegd.

Als u hierover nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met de heer A. van de Ven van de afdeling Welzijn, tel. 361604.
---