AutoRai

Nieuw bij BMW: Exclusive Pack voor 7 Serie, 1 Serie CupSport en X3 Introduction

(7/14/2006)
Aan de vooravond van de vakantie maakt BMW alvast het eerste nieuws voor het najaar bekend.
Exclusive Pack voor BMW 7 Serie.
Verkoop meest succesvolle 7 Serie aller tijden krijgt een nieuwe impuls.

Een jaar na de marktintroductie van de model-update zet de BMW 7 Serie zijn carrière onder toenemende concurrentiedruk op succesvolle wijze voort. Vier en een half jaar na zijn première vonden al 235.000 luxe limousines hun weg in het topsegment. Daarmee is het huidige model de meest succesvolle 7 Serie in de geschiedenis van BMW en de trendsetter van de topklasse.

BMW 7 Serie trendsetter van de topklasse
Voor BMW Group heeft het succesverhaal van de 7 Serie bijzondere betekenis omdat met dit model al in 2001 belangrijke trends in luxe automobielbouw zijn gezet.
De producteigenschappen van deze 7 Serie, in het bijzonder het bedieningsconcept en elementen van de vormtaal vinden tegenwoordig navolging bij vele modellen in de topklasse. Vijf jaar geleden golden zij nog als uiterst progressief en werden zij in de media regelmatig ter discussie gesteld. Nu worden deze eigenschappen als vanzelfsprekend ervaren, waarmee de pioniersrol van de BMW 7 Serie wordt erkend.

7 Serie dit najaar met âExclusive Packâ nog attractiever Om de aantrekkingskracht van de actuele 7 Serie nog verder te verhogen, biedt BMW dit najaar een Exclusive Pack met bijzondere lak- en bekledingscombinaties, nieuwe 19 inch lichtmetalen wielen en een uiterst luxe interieur.
De volgende combinaties staan per september 2006 ter beschikking:

⢠Carbonschwarz met leder Merino uitgebreid Goldbraun ⢠Carbonschwarz met leder Merino uitgebreid Ecru hell ⢠Stratusgrau met leder Merino uitgebreid Goldbraun ⢠Stratusgrau met leder Merino uitgebreid Ecru hell

Voorts bestaat het pakket uit:

⢠Sportstuurwiel in twee kleuren leder
⢠Matten met lederen biezen in de kleur van de bekleding ⢠Interieurlijsten in pianolak zwart of wortel notenhout ⢠Hemelbekleding in anthrazit
⢠19 inch BMW lichtmetalen wielen

Keuze uit twee metalliclakken met klassiek elegante uitstraling. Van buiten is het Exclusive Pack te herkennen aan twee exclusieve BMW Individual metallic lakkleuren Carbonschwarz of Stratusgrau. Deze lakken onderscheiden zich met een uitgesproken brilliance en werken al naar gelang lichtinval en het standpunt van waaruit de auto wordt waargenomen met verschillende glanseffecten. Dat geeft de 7 Serie een klassiek-elegante uitstraling.

Naast beide bijzondere lakken maken ook nieuwe 19 inch lichtmetalen BMW wielen in sterspaakstyling 231 deel uit van de Exclusive Packâs: voor in de afmeting 9J x 19 met 245/45 R 19 banden en achter 10J x 19 met 275/40 R 19 banden.

Interieur in hoogwaardig leder Merino uitgebreid In het interieur schept de uitgebreide lederen bekleding Merino in de kleuren Goldbraun of Ecru hell een uiterst exclusieve ambiance. Een bijzonder zorgvuldig doorprocedeer accentueert de natuurlijke nerfstructuur van het leder. Daarbij blijven alle poriën in het leder open en voelt het soepel en zacht aan.
Leder Merino krijgt daarna geen extra oppervlaktebehandeling meer zoals bijvoorbeeld het opbrengen van kleurlagen of het inpersen van kunstmatige structuren. Dat betekent dat alleen huiden van de allerhoogste kwaliteit in aanmerking komen voor de bekleding. Het gevolg is een natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Kwalitatief en qua kleur zorgvuldig afgestemde details Vele details onderstrepen het exclusieve karakter van het interieur. Zo beschikken de 7 Series met Exclusive Pack over een sportstuur met Bicolor â twee kleuren â lederen bekleding van de krans. De velours matten zijn afgebiesd met leder in de kleur van de gekozen bekleding. En de interieurlijsten in Pianolack schwarz of Esche Maser dunkel zijn zorgvuldig afgestemd op het kleurengamma van het interieur.
Hemelbekleding in Anthrazit â voor de 760i/Li modellen zelfs Alcantara Anthrazit â rondt de inhoud van de Exclusive Packâs op stijlvolle wijze af.

Attractieve prijsstelling
Het Exclusive Pack voor de BMW 7 Serie wordt alleen geleverd in combinatie met de al complete Executive of High Executive uitvoering en heeft een vaste, niet te wijzigen omvang.
De waarde van de afzonderlijke opties die samen een Exclusive Pack vormen bedraagt maar liefst â¬14.256,-
De koper kan dit uiterst exclusieve pakket echter voor slechts ⬠5.000,- verwerven wat hem of haar dus een voordeel oplevert van maar liefst ⬠9.256,-

BMW introduceert de 1 Serie CupSport

Op het circuit is de BenQ-Siemens BMW 130i Cup een grote publiekstrekker. In de nieuwe CupSport uitvoering van de BMW 1 Serie voor de straat, stralen de sportieve prestaties van de zescilinder racemodellen af op de viercilinders.

De races om de BenQ-Siemens BMW 130i Cup op Assen, Zandvoort en Zolder zijn voor de toeschouwers even spannend als voor de coureurs. Vandaar dat BMW Nederland nu de CupSport uitvoering van de BMW 1 Serie lanceert. Dat is de BMW 116i, 118i, 120i, 118d of 120d op zijn sportiefst. Dus op een verlaagd sportonderstel en met 16 inch lichtmetalen wielen. Met sportstoelen en een met leder bekleed sportstuur, bumpers, deurgrepen en daklijsten in de carrosseriekleur en interieurlijsten in Gomeraschwarz.
De meerprijs bedraagt slechts ⬠1.395,- (consumentenprijs). Dit betekent een voordeel van maar liefst ⬠1.632,- ofwel 54% vergeleken met de normale optieprijzen.

Prijzen en uitvoeringen nieuwe BMW X3 bekend

Onlangs introduceerde BMW de nieuwe X3 - nu zijn ook alle prijzen en uitvoeringen voor de Nederlandse markt bekend. Bovendien debuteert het nieuwe model meteen in aantrekkelijke Introduction uitvoering.

Eind juni dit jaar maakte BMW Nederland bekend dat de prijslijst van de nieuwe BMW X3 begint met ⬠45.600,- De volledige prijslijst is als volgt:
Benzine: Diesel:
BMW X3 2.0i â¬45.600,- BMW X3 2.0d â¬50.900,-
BMW X3 2.5si â¬55.900,- BMW X3 3.0d â¬61.200,-
BMW X3 3.0si â¬58.900,- BMW X3 3.0sd â¬68.900,-

Het meest opzienbarend is de Introduction uitvoering die er ongetwijfeld voor zal zorgen dat de nieuwe X3 dit najaar een vliegende tart gaat maken. Want BMW Nederland heeft de Introduction uitvoering van de nieuwe BMW X3 is tot in de details op de wensen van de Nederlandse Sports Activity Vehicle liefhebbers afgestemd.

In Introduction uitvoering is de royale standaarduitrusting verrijkt met de meestgevraagde opties. Dat maakt de keuze voor zoân nieuwe, uiterst complete uitvoering veel aantrekkelijker dan zelf samenstellen met afzonderlijke opties.

Van buiten onderscheidt de Introduction uitvoering van de nieuwe BMW X3 zich door een dakdraagsysteem met twee dakdragers, lichtmetalen 18 inch BMW sterspaakwielen in styling 143 met 235/50 R18V banden en de sensoren van het Park Distance Control (PDC) voor en achter.

In de cockpit vallen direct het met leder beklede (multifunctionele) sportstuur en de BMW sportstoelen op. Deze sportstoelen worden gescheiden door een comfortabele middenarmsteun. In het dashboard is het Navigatiesysteem Professional en een de automatische airconditioning te vinden. In de achterbankleuning is bovendien een doorlaadsysteem met skifoedraal opgenomen.

Verder is het interieur verrijkt met een opbergpakket, bestaande uit opbergnetten aan de rugleuningen en in de voetenruimte van de passagier, een net aan de linkerzijkant en een omkeerbare mat in de bagageruimte met vier verplaatsbare bevestigingsogen.

De antiverblindingsbinnenspiegel dimt automatisch en make up spiegels, leeslampen voor en achter en verlichting in de voetenruimte zorgen voor extra bedieningscomfort en gemak.

Een regensensor, automatische lichtschakeling en een alarmsysteem klasse 3 SCM/TNO met afstandsbediening van de centrale portiervergrendeling ronden de Introduction uitvoering van de nieuwe BMW X3 af.

Prijzen: de nieuwe BMW X3 Introduction is leverbaar op de viercilindermotoren met een voordeel van maar liefst ⬠3.376,-

De BMW X3 2.0i Introduction kost ⬠50.700,- en de BMW X3 2.0d Introduction kost ⬠56.000,-

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster